Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η ανοιχτή συνάντηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σκοπός της ήταν να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, η ανοιχτή συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας η Ελπίδα.

Σκοπός της ήταν να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο.

Τα μέλη αναφέρθηκαν στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν εθελοντικά την περιοχή μας.

Συγκεκριμένα έγινε εκτενής αναφορά στη στάση του Δήμου Αλμωπίας, ο οποίος αν και υποσχέθηκε πολλά υλοποίησε ελάχιστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει το πρόγραμμα των στειρώσεων, με αποτέλεσμα να έχει μπλοκάρει η όλη προσπάθεια.

Ο Δήμος δεν εξασφαλίζει στον Σύλλογο...

...ούτε τα αυτονόητα, όπως είναι η τροφές.

Έτσι, αποφασίστηκε να δρομολογηθεί νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες για να βρεθεί επιτέλους μία ουσιαστική λύση.

Επιπλέον, έχουν γίνει αλλαγές με το νέο νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία τους και πρέπει να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Στη συνάντηση συμμετείχε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αλμωπίας Στέφανος Μπούραλης, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα μέλη του Φιλοζωικού.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να υπάρξει μία ουσιαστική συνεργασία.




 

17 σχόλια:

  1. χαιρετω ολη την παρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω μία πρόταση να κάνω στο Δήμαρχο: Αφού η Φιλοζωική είναι συνεργάτης του Δήμου εδώ και πολλά χρόνια, γιατί δεν προσλαμβάνεται κ. Δήμαρχε την Πρόεδρο του ως ειδικό συνεργάτη, ώστε μέσα από το μισθό της να καλύπτονται τα πάγια έξοδα του συλλόγου και οι στειρώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο έν λόγω σύλλογος μάλλον μόνο εφέ πουλάει. Έχω κάποια τραγικά περιστατικά να αναφέρω, που έτυχαν σε εμένα προσωπικά, που δηλώνουν το πόσο "σοβαρό" έργο παραδίδουν οι κύριοι και οι κυρίες της φωτογραφίας. Στις συναντήσεις και στα καφεδάκια είναι πρώτοι. Μία από τις κυρίες της φωτογραφίας παραπάνω, σε τηλέφωνό μου για να έρθουν να με βοηθήσουν με ένα τραυματισμένο αδέσποτο, μου απάντησε χαρακτηριστικά: "Τώρα είμαι έξω. Δε γίνεται να περιμένετε μέχρι το πρωί, αλλά μετά τις 11". Κατά τ' άλλα είστε φιλόζωοι...ανίδεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIATI RE FILE NA ERTHEI VRADIATIKA NA SE BOHTHISEI TI NOMIZEIS OTI PLHRWNETE GIA NA TO KANEI AYTO APLA O KATHENAS PROSFEREI OTI KAI OPWTE MPOREI GIA XALARWSTE LIGO....

      Διαγραφή
    2. Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"6 Απριλίου 2012 στις 10:01 π.μ.

      Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ. Καρπά γι αυτά που ξεστομίζετε. Να ντρέπεστε και να κοκκινίζετε από την ντροπή σας. Αυτές οι κυρίες της φωτογραφίας που τόσο υποτιμητικά αναφέρεστε, έχουν δώσει την ζωή τους γι αυτά τα ζώα. Έχουν τρέξει όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς για να κοιμούνται ήσυχοι οι πολίτες της αριδαίας. Έχουν ξοδέψει λεφτά, χρόνο, ηρεμία. Έχουν κάνει τα αυτοκίνητά τους, αυτοκίνητα περισυλλογής, τα σπίτια τους χωρους φιλοξενίας. Έχουν ξενυχτήσει πάνω από φωλιασμένα ζώα και έχουν κλάψει για την κακία του κόσμου που την βιώνουν στο πετσί τους. Και ποια η ανταμοιβή τους;; Η δική σας κριτική! Και ποιος σας είπε ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κάνουν; Πήρατε ποτε τον Δήμο να τους ζητήσετε κάτι ανάλογο;; Πως τολμάτε δηλ. να ενοχλείτε εθελοντές και τόσο ανέξοδα να τους κριτικάρετε κιόλας; Απίστευτες και άδικες επιθέσεις προς συμπολίτες σας που κάνουν πάντα το κάτι παραπάνω από σας, γιατί απλά ενδιαφέρονται παραπάνω από σας. Δηλαδή για κάθε σκουπίδι που βρίσκετε πεταμένο στον δρόμο, καλείτε στις έντεκα η ώρα το βράδυ τους εθελοντές των Αλμωπίστας;;; Κρίμα! Κρίμα, γιατί ποτέ δεν σταθήκατε δίπλα στον σύλλογο, φιλόζωοι ή μη φιλόζωοι. Σαν γνήσιοι Έλληνες ξέρετε μόνο να απαιτείτε...

      Διαγραφή
    3. Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"6 Απριλίου 2012 στις 10:10 π.μ.

      Επίσης κ. Καρπά το τραυματισμένο αδέσποτο θα μπορούσατε να το βάλετε μέσα στο δικό σας αυτοκίνητο και να το πάτε στον γιατρό. Έτσι κάνουν οι πραγματικοί φιλόζωοι. Εκτός και αν δεν θέλατε να λερώσετε το αυτοκίνητό σας (αφού υπάρχουν τα κορόιδα που λερώνουν τα δικά τους).
      Α, και κ. Καρπά....Αυτή την στιγμή ο σύλλογος στο ταμείο του έχει 40 ευρώ. Και χρωστάει τροφές, φάρμακα και πετρέλαια. Σας το λέω μήπως σας ενδιαφέρει και θέλετε να κάνετε κάποια δωρεά. Αλήθεια έχετε κάνει ποτέ;;

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ.ΚΑΡΠΑ

      Διαγραφή
  4. νομιζω ότι διαγραφεται σχόλια που ειναι εις βαρος των δηθεν φιλοζωων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΘΕΝ ΜΛΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ...

      Διαγραφή
  5. Παιδιά δεν αισθάνομαι ντροπή για τα αδέσποτα, αισθάνομαι ντροπή που είμαι άνθρωπος που διαβάζω τέτοιες ανοησίες από τους ομοίους μου. Πολύ κακία ρε παιδιά, κάντε κάτι όμορφο στη ζωή σας μπας και αποκτήσει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταίζω 5 αδέσποτα και καθημερινά δαπανώ πολύ κόπο και χρήμα γι' αυτά, εξυπνάκια. Οπότε τις κακίες να τις βάλεις εκεί που ξέρεις. Οι προθέσεις του συλλόγου είναι καλές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ρηχό.

      Διαγραφή
    2. Τον βοήθησες ποτέ τον σύλλογο εσύ;; Δεν έχει δικαίωμα κανείς να κριτικάρει και να βγάζει συμπεράσματα αν δεν μπει μέσα στα...σκατά!!

      Διαγραφή
    3. Όπως το πες: σκατά. Μόνο σκατούλες κάνετε εκεί. Μηδέν έργο. Και το παίζετε και ταλαιπωρημένοι, καημενούλια. Κλείστε το το μαγαζί...

      Διαγραφή
  7. Φιλοζωικος που μετρούσε εκατοντάδες μέλη κάνει συγκέντρωση κε δέκα άτομα. Αυτο λέει πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε; Για πεσμας τι λέει, εσύ που τα ξέρεις όλα. Και πότε ο φιλοζωικός μετρούσε εκατοντάδες μέλη;; Μόνο να δημιουργείτε εντυπώσεις ξέρετε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News