Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στη φυλακή και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

Σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της

Χωρίς χειροπέδες, όπως και ο σύζυγος της, η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση των φυλακών ειδοποιήθηκε να αναμένει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης λίγη ώρα μετά τις 8, οπότε και το κατάστημα κλείνει. Αν δεν γινόταν σήμερα η μεταγωγή της, η Βίκυ Σταμάτη θα έπρεπε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό την Δευτέρα.

«Ουδέποτε είχα καμία συναλλαγή, συνεργασία η οποιαδήποτε σχέση με υπεράκτιες εταιρείες εκτός από τη Nobilis από την οποία αγόρασα το ακίνητο. Δεν γνωρίζω σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες αυτές. Ουδέποτε περιήλθε στη γνώση μου κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο. Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μία γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν το σύζυγο μου, στη θέση που βρισκόταν στη γοητεία που ασκούσε, στη δική μου σκέψη και ψυχή το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν ήταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική και πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στο σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόστος και τίμημα στη ζωή μου» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Νωρίτερα, το Δικαστικό Συμβούλιο, απέρριψε... 

...το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη, κατά του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και πέρασε την πόρτα του ανακριτή λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Ο αδερφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την παρουσία του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

---
Πηγή: Real.gr
 

2 σχόλια:

  1. Γιατί "μέσα";; Για να τους έχουμε σε VIP κελιά και να τους ταΐζουμε τζάμπα;;; Δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων και άστους να δούμε πώς θα ζήσουν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News