Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο Ριζοχώρι

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΛΟΓΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΟΥ , Μ.Σ. ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, Σ.Π.ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Μ.Π.Σ.Π. ΡΙΧΟΧΩΡΙΟΥ ¨ΤΟΞΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ") ΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΩΓΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,Κ. ΚΟΥΖΟΥΤΖΑΚ, Α.ΔΕΚΟΥ, Σ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ. 

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ Θ. ΤΖΑΚΡΗ, Η. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Α.ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ, Ν. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ, Γ. ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ, Γ. ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΤΖΕΚΟΣ,Δ. ΚΑΛΔΕΡΜΤΖΗ, ΧΡΥΣΙΔΗΣ Γ. 
 

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΙΛΑΡΙΩΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΙΜΟΘΕΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ, ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ.............ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News