Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Πέλλας

Φωτογραφίες και βιογραφικά των υποψηφίων

Oι κάλπες στις 6 Μάη πρέπει να δείξουν, ότι ο λαός μετατρέπει την αγανάκτηση σε πολιτική κατεύθυνση και δεν περιορίζεται μόνο να διατρανώνει το δίκιο του, αλλά έχει αποφασίσει και να το διεκδικήσει.

Πιστεύουμε ότι μπορεί να εκφραστεί μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και τη προτεινόμενου ψηφοδελτίου στην Π.Ε.Πέλλας.

Δε φτάνει μόνο...

...η καταδίκη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση . Η κρί-ση δε μας ήρθε από τον ουρανό. Η κρίση γεννήθηκε μέσα από ένα συγκεκριμένο δρόμο ανά-πτυξης καθορισμένο από τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων , που τα συμ-φέροντά τους υπηρέτησαν ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τις πολιτικές τους και με συγκεκριμένους όρους ενσωμάτωσης της Ελλάδας στην ΕΕ. Η κρίση ήρθε ύστερα από υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορία και δεν την έφεραν τα δανεικά .

Χρειάζεται ο λαός να δώσει τη διέξοδο για μια λαϊκή διακυβέρνηση σε όφελός του . Δεν πρέπει να υπάρξει πισωγύρισμα κάτω από οποιαδήποτε τρομοκρατικά διλήμματα στη πορεία προς τη κάλπη . Οι εκλογές από μόνες τους δεν είναι ικανές να δώσουν την άμεση λύση που έχει ανάγκη και αποζητά ο λαός μας .

Ας μη μας ξεγελούν τα συνθήματα των διάφορων «αντιμνημονιακών» σχηματισμών , που συνδέουν τις εκλογές με την υπηρέτηση της ΕΕ , με διαχείριση της κρίσης εντός ΕΕ και άρα ουσιαστικά καμιά αντίσταση στα θέματα της δανειακής σύμβασης & του μνημονίου . Και είναι αρκετοί αυτοί οι σχηματισμοί «δεξιά και αριστερά» , που η μόνη στενοχώρια τους είναι πως να μπούνε στην κυβέρνηση . Η σωρευμένη οργή και αγανάκτηση να μη παρασυρθεί από τα κόμματα που στήνονται σε μια νύκτα από τα αποθεωτικά μεταγραφικά παζάρια και δεν την αφήνουν να ριζοσπαστικοποιηθεί , μαζί με τα τρομοδιλήμματα για χρεοκοπία του τόπου την ώρα που έχει χρεοκοπήσει η λαϊκή οικογένεια .

Αυτές οι εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας , των κομμένων μισθών & συντάξεων , αλλά μια νίκη του λαού μπορεί να δώσει την ελπίδα στη λύση τους .

Από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια δυνατή λαϊκή συμμαχία , που θα παλέψει & θα αποκρούσει τα νέα προαποφασισμένα μέτρα που έρχονται .

Αν εκφραστεί πολιτικά ο λαός μας με ψήφο στο ΚΚΕ, την επομένη των εκλογών θα βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση σαν λαός απέναντι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν .

Χρειάζεται να εμπιστευτούμε το ΚΚΕ, την πρόταση εξουσίας του σε ρήξη με ΕΕ και μονοπώλια, για κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγει ο λαός. Να εμπιστευτούμε την πείρα του ΚΚΕ στους αγώνες σε όλες τις συνθήκες.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ τ. Κων/νου - Παιδίατρος - Γιαννιτσά.
2. ΓΙΩΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τ. Βασιλείου - Αγρότης-Συνδικαλιστής - Μενηίδα
3. ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ τ. Νικολάου - Συνταξιούχος Ο.Τ.Α - Αλμωπία
4. ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ( ΜΑΝΟΣ ) τ. Δημητρίου - Δικηγόρος - Σκύδρα
5. ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ τ. Δημητρίου - Συνταξ/χος ΔΕΗ - Έδεσσα.
6. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ τ. Γεωργίου - Φοροτεχνικός - Γιαννιτσά.

Σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων Βουλευτών Ν. Πέλλας:
 
1. Αποστολίδης Χαράλαμπος:
Γεννήθηκε στις 18/3/1966 στη Κολωνία της Δυτικής Γερμανίας από γονείς εργάτες-μετανάστες. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ ).
Κατά το διάστημα 1996-1998 διετέλεσε πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του νοσοκομείου Γιαννιτσών και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κεντρικής Μακεδονίας.
Στις δημοτικές εκλογές του 1998 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Γιαννιτσών με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» και στις εκλογές του 2002 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «ΔΑΚ».
Στις περιφερειακές εκλογές για την τοπική διοίκηση το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας» .
Είναι Παιδίατρος στο Κ.Υ. Κρύας Βρύσης και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και είναι εκλεγμένος στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.
Είναι παντρεμένος με την Κτηνίατρο Κατερίνα Καρανικολάου και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

2. Γιώγας Παναγιώτης:
Γεννήθηκε το 1966 στη Καλή - Μενηίδας σε αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια .
Απόφοιτος Λυκείου . Εργάστηκε σαν χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων ( κλάρκ ) σε βιομηχανίες κονσερβοποιίας και σαν οδηγός μηχανημάτων οδοποιίας σε τεχνικές εταιρείες .
Είναι αγρότης , μέλος του Δ.Σ. του Αγρ.Συλλόγου Μενηίδας & της Συντονιστικής Επιτροπής Αγρ.Συλλόγων Ν.Πέλλας .
Μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ( ΠΑΣΥ ) .
Είναι παντρεμένος με την Λεονταρίδου Θοδώρα και πατέρας τριών παιδιών.

3. Δρόσογλου Σταύρος:
Γεννήθηκε το 1954 στη Φιλώτεια του Δήμου Αλμωπίας σε εργατική οικογένεια ( πατέρας οικοδόμος ) .
Το 1965 εγκαταστάθηκε οικογενειακά στην Αθήνα , όπου εργάστηκε σαν εργοστασιακός εργάτης σε βιομηχανία φωτιστικών . Απολύθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση στο Σωματείο Μετάλλου Αθήνας « Ο Προμηθέας » .
Εργάστηκε στη συνέχεια στο Δήμο Ηλιούπολης , όπου ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου .
Είναι συνταξιούχος Ο.Τ.Α από το Δήμο Ηλιούπολης .
Από το 2006 είναι εγκατεστημένος στη Φιλώτεια Αλμωπίας .

4. Κανάκης Εμμανουήλ (Μάνος):
Γεννήθηκε το 1970 στην Αργυρούπολη Αθήνας .
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης , όπου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής «Κώστας Βάρναλης» .
Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Σκύδρα Πέλλας . Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας .
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Σκύδρας επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» .
Είναι παντρεμένος με την επίσης δικηγόρο Γαλάνη Ειρήνη , πατέρας ενός παιδιού.

5. Φουνταλής Μιχάλης:
Γεννήθηκε το 1951 στη Νάουσα και κατοικεί στο Κλησοχώρι - Έδεσσας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών Μηχανολόγων, εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. απ’όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.
Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά για πολλά χρόνια στο χώρο της Δ.Ε.Η. και στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας.
Είναι για 5η συνεχή τετραετία εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» .
Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Αναστασίου , πατέρας τριών παιδιών.

6. Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα:
Γεννήθηκε το 1978 στα Γιαννιτσά από γονείς εργάτες. Σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Θεσσαλονίκης, απ’όπου αποφοίτησε το 2002.
Από το 2003 διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στα Γιαννιτσά και εργάζεται σαν Λογίστρια - Φοροτεχνικός. Διετέλεσε Γραμματέας του Συλλόγου Λογιστών Γιαννιτσών.
Υπήρξε η νεότερη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με τη « Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση » δήμου Γιαννιτσών και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Πέλλας.

Το Γραφείο Τύπου της Νομ. Επιτροπής Πέλλας
 

22 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. toulaxiston den einai kleftes san tous dikous sas

      Διαγραφή
    2. Γιατί φίλε 01.12' οι αγρότες & οι συνταξιούχοι δεν είναι μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας , δεν πρέπει και αυτοί να εκφράζονται ;; Είναι καλύτερα να τους "εκφράζουν" τα λαμόγια που μας εκπροσώπισαν τόσα χρόνια με ΠΑΣΟΚ & ΝΔ και μας έφεραν εδώ που μας έφεραν;; Ας καταλάβουμε την ανάγκη πλέον της ενεργής συμμετοχής του καθένα σ'αυτά που γίνονται γύρω μας. Τέρμα με "εκπροσώπους-βολεψάκηδες" που στις κρίσμες πολιτικές αποφάσεις βρίσκονται απέναντι στο λαό ή στη καλύτερη περίπτωση με τις γνωστές τους κωλοτούμπες. Μαύρο και άνοιγμα άλλης σελίδας !!!

      Διαγραφή
    3. Με το μαύρο φίλε δεν βρίσκεις σωτηρία... τους είδαμε και τους ΚΚΕ. Αν έρχονταν καποτε στην εξουσία με το υποτιθέμενο προγραμμα που μας παρουσιάζουν, δεν θα άντεχαν ούτε ένα 24ωρο και θα τους ειχαν λιντσάρει... δεν μας παρατατε με τις μακακίες σας...

      Διαγραφή
    4. EXEIS DIKIO FILE... GIA ANTIPOLITEYSI SE DEYTERO ROLO KALO EINAI TO KKE...

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ-ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ!ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ!ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ!ΜΑΥΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε!ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ? ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ'ΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 8%, ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...

      Διαγραφή
  3. Ο λαός πεινάει συντρόφη άσε τον ξύλινο πολιτικό λόγο και κάντε καμία πράξη!οι 2 κύριοι παραπάνω βολεψάκιδες μου φαίνονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΤΑΝΛΙΝ Ο ΜΑΞ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 50 ΧΡΟΝΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ;;; ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ;;;

      Διαγραφή
    2. ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑ 15 ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΣΗΜΑ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ 65 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ? ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ.

      Διαγραφή
  6. Ναι δεν το ήξερες;είναι ο γιος του γκούφι ο μαξ, ήταν κομμουνιστής και έγραψε ένα βιβλίο με την ονομασία ο κομμουνισμός στα χρόνια των καρτουνς...Φίλε 14 απριλίου 02.02 αν βαδίσουμε στα χνάρια του Στάνλιν την βάψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: "Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ"? ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΔΕΣ ΤΕ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΚΕ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ? ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exis dikio file! katalavame oli pious ennois! to KKE me tin aristeri ideologia kai tin dexia tsepi. Giauto o laos tous exi mia zoi sto monopsifio pososto stis ekloges. min fate, tha sfaxoume to KKE. xaxaxaxaxaxa!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν ξεχνάμε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε το ΚΚΕ στο Μακεδονικό πρόβλημα όταν οι παππούδες μας αγωνίζονταν για την ελευθερία της Μακεδονίας το ΚΚΕ έκανε λόγο για μακεδονικές μειονότητες που βρίσκονται υπό Ελληνική κατοχή!Ας μου ένας ΚΚΕς ποίος ήταν ο Τζήμας που ήταν και ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ;

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΪΡΙ . ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ;; ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ'Τ'ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ !!!
      ΠΟΙΟΥΣ ΚΚΕδες ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ...ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΑΣ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΚΕ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΚΕ?

      Διαγραφή
  8. Από ότι βλέπω κ λίγα μέτρα πήρε τ δντ, με τέτοια πρόβατα που ακόμα λένε ότι επειδή κάποιος κκε πέταξε τ τσιγάρο σ δρόμο κ άρα είναι εγκληματίας η ελλάδα έχει δρόμο ακόμα.πασόκοι κ νδ οι διορισμοί τελείωσαν,σε τι ελπίζετε ακόμα κ ψηφίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τις κόβεις τις λέξεις ρε συ;μήνυμα από κινητό στέλνεις και θέλεις χώρο για να μην πάει διπλό;μπεεεεε

      Διαγραφή
  9. τη συνταξη θα παρουμαι εαν εχουμαι κουμουνισμο; 100 ε, το μηνα;θελουν τον κοσμο παλι στα βουνα ελεος.ο κοσμος δεν σας θελει γιατι εσεις θελεται ανωμαλια για να επιβιωσετε ο λαος δεν θα σας κανει τη χαρη. με της απεργιες που κανεται εχεται καταστρεψη την ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News