Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Νέα δημοσκόπηση - Εννέα κόμματα στη νέα Βουλή

Πρώτο κόμμα παραμένει η ΝΔ, διατηρώντας προβάδισμα 6 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ

Εννέα κόμματα μπαίνουν στη νέα βουλή, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Στη δημοσκόπηση, που ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου, ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών, πρώτο κόμμα παραμένει η ΝΔ, διατηρώντας προβάδισμα 6 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ενδιαφέρον είναι το στοιχείο που δείχνει μείωση της αποχής στο μόλις 12%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έρχεται πρώτη με 17%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με...

...12,5%. Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με 9%. Πέμπτοι έρχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5% και έκτη η Δημοκρατική Αριστερά με 7%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 4%.

Εκτός Βουλής μένει το ΛΑΟΣ με 2,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%, το Άρμα Πολιτών με 1,5%.

Με αναγωγή, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5%, το ΠΑΣΟΚ 15,5%, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ 11,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,5%,Δημοκρατική Αριστερά 9% και Χρυσή Αυγή 5%. Με αναγωγή, ΛΑΟΣ και Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται στο όριο εισόδου στη Βουλή, με 3%, ενώ Δημοκρατική Συμμαχία παίρνει 2,5% και Άρμα Πολιτών 2%.
 

5 σχόλια:

  1. φαντασου για να παιρνει η χρυση αυγη 5% ποσο ειναι!!! μονο η αττικη θα δωσει 15%!!!! ερχομαστε κ ειμαστε χιλιαδες!!! για μια ελλαδα στους ελληνες!!! προδωτες κουφαλες ερχονται κρεμαλες!!! ενας 19 χρονος που θα ψηφισει 1η φορα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΠΡΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ "ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ & ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ - ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ & ΜΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η "ΕΝΔΟΞΗ ΦΥΛΗ" ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ! "ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ! Ε,ΡΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ...

      Διαγραφή
  2. Μπραβο αφου θα φερεις κρεμαλες ολοι εμεις θα ειμαστε υπερηφανοι μπροστα στα παιδια μας αφου θα κρεμασεις το υπολοιπο 85% των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχισε να γράφεις φίλε της Χρυσής Αυγής. Τα λόγια σου πιστεύω να ταρακουνήσουν τους κατά τ' άλλα δικαιολογημένα δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες και να παραμείνουν στην παράταξη, αφήνοντας στο περιθώριο, όπου ανήκει, τη Χρυσή Αυγή και τα όσα πραγματικά κρύβονται πίσω από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News