Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η ώρα του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας

Απόψε στις 8.30 (ΟΤΕ TV)

Έφτασε η ώρα του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς απόψε διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Για το λόγο αυτό, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Τα δυο αντίπαλα στρατόπεδα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μάχη, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να σηκώσουν και την κούπα και να ολοκληρώσουν με νταμπλ τη δεύτερη σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Από την άλλη, για τους Περιστεριώτες ,στόχος είναι ο δεύτερος σερί σεζόν τελικός, που αν το κερδίσουν,θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δηλώσουν συμμετοχή στο κλαμπ των «μεγάλων».

Ωστόσο, θα υπάρχουν και αρκετές απουσίες από τους δυο αντιπάλους.

Από τους Πειραιώτες θα λείπει το "μυαλό" και φέτος της ομάδας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, , ενώ την ίδια ώρα ο ο Γιώργος Δώνης στον Ατρόμητο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Γιαννούλη, που αποτελεί βασικό στέλεχος της άμυνάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News