Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γιώργος Δαλκαλίτσης: "Σας καλώ να στηρίξετε τη Δημοκρατική Συμμαχία"

Ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι,

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συμμετείχα στην προσπάθεια για την επικράτηση της κοινής λογικής στην πολιτική ζωή του τόπου, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και όλους εμάς.

Αντικειμενικές δυσκολίες και λόγοι πάνω από την επιθυμία μου και πέρα από τη θέλησή μου, δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κας. Ντόρας Μπακογιάννη, προκειμένου να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια της Πέλλας.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δέχθηκαν με ενθουσιασμό το άκουσμα της πιθανής υποψηφιότητας μου και στάθηκαν δίπλα μου και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Τους προσκαλώ να στηρίξουν...

...με την ίδια θέρμη το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, άσχετα με τη δική μου παρουσία σε αυτό, διότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που δεν επένδυσε στον λαϊκισμό. Ασκεί πολιτική με σοβαρότητα, μέτρο, συνέπεια και ευθύνη.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Ανοίξαμε τη συζήτηση για το πολιτικό χρήμα, «το κόστος της Δημοκρατίας μας». Ζητήσαμε πραγματικές μειώσεις στις κομματικές επιχορηγήσεις. Δεν φοβηθήκαμε να μιλήσουμε για μείωση του αριθμού των Βουλευτών, αλλά και κατάργηση της Βουλευτικής ασυλίας. Προτείναμε συγκεκριμένες λύσεις αντιμετώπισης των δανείων των νοικοκυριών.

Εμείς στη Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύουμε πως η πολιτική οφείλει να υπηρετεί τις ανάγκες του πολίτη.

Για τους λόγους αυτούς σας καλώ να δυναμώσετε με την ψήφο σας τη φωνή της κοινής λογικής, σας καλώ να στηρίξετε τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Από καρδιάς,
Γιώργος Δαλκαλίτσης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News