Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο Ν. Πέλλας

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. στο Νομό Πέλλας

Δείτε ποιοι είναι οι 6 υποψήφιοι του Ν. Πέλλας:

  • ΑΛΕΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  • ΓΙΟΦΚΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  • ΔΕΛΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  • ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  • ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΔΟΚΙΜΟΥ
 

1 σχόλιο:

  1. Η Ρουσοπούλου που είναι ρε παιδιά ; Και ο Γαλαντάρης ; "Τα ποντίκια πρώτα εγκαταλείπουν το καράβι" !!! Δεν έχει ζουμί πλάον ο ΛΑΟΣ , γλύψαμε τη ΝΔ , αλλά δε μας βγήκε γιατί πλεόν στη δεξιά πολυκατοικία προστέθηκε και η Χρυσή Αυγή με τις σιδερογροθιές & τα μαύρα μπουφάν . Επόμενο λοιπόν ήταν η έξωση της "Γροθιάς στο κατεστημένο" από τη πολυκατοικία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News