Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Θ. Θεοδωρίδης: "Έγκλημα η μη εκπροσώπηση της Αλμωπίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ"

"Θα είμαι παρών στις εκλογές του 2014"

Συνέντευξη στην ΠΕΛΛΑ τηλεόραση και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη παραχώρησε πρόσφατα ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις Εθνικές εκλογές που βρίσκονται προ των πυλών, λέγοντας ότι η αυτοδυναμία για τη ΝΔ μπορεί να επιτευχθεί.

Επιπλέον, αναφερόμενος στην σύσταση του ψηφοδελτίου, τόνισε ότι θα αποτελούσε έγκλημα της παράταξης αν δεν υπάρχει εκπρόσωπος της Αλμωπίας στις εκλογές.

Τέλος, έκανε γνωστή την πεποίθησή του ότι...

...θα είναι παρών στην αυτοδιοίκηση και τις εκλογές του 2014, ενώ παρουσίασε το σύνολο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
 

3 σχόλια:

  1. Η αλμωπια εχει υποψηφια φυσικα και ειναι η αννα. Κοψτε αυτο το παραμυθι οτι δεν εχει...η αννα εκρινε το κομμα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. Καλο αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε κύριε θεοδωρίδη τα δάκρυα. Μην κανεις μόνο δηλώσεις για μπορείς να έρθεις στην αλμωπία για σταυρούς το 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει δεν εχει δεν μας ενδιαφερει, ψηφο δεν περνει κανεις...γιαουρτια μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News