Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Σωτήρης Κεχαγιάς στην Αλμωπία

«Η στήριξη σε μειονεκτικές περιοχές και στις ακριτικές κοινωνίες είναι η βάση της κοινωνικής ανάπτυξης»

Σωτήρης Κεχαγιάς από την Αλμωπία: «Η στήριξη σε μειονεκτικές περιοχές και στις ακριτικές κοινωνίες είναι η βάση της κοινωνικής ανάπτυξης».

Στην περιοχή της Αλμωπίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σωτήρης Κεχαγιάς στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του με τους πολίτες ενόψει των εκλογών της 6ης Μαίου. Στη διάρκεια των επαφών του με τους κατοίκους της περιοχής αναγνώρισε καθυστερήσεις και αστοχίες στην εφαρμογή των πολιτικών που εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν μια κατάσταση ανέχειας και αβεβαιότητας στην ελληνική κοινωνία ενώ τους κάλεσε να εμπιστευτούν το νέο αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τις προγραμματικές του προστάσεις που είναι ξεκάθαρες και μπορούν να εφαρμοστούν για να ξεπεράσει η χώρα την παρατεταμένη κρίση.

Απέφυγε να δώσει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και επέμενε στην ανάγκη να διαμορφώσουν οι ίδιοι οι πολίτες με την ψήφο τους την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Αναφερόμενος στη στόχευση των επιλογών του τόνισε ότι...

...«Η στήριξη σε μειονεκτικές περιοχές και στις ακριτικές κοινωνίες είναι η βάση της κοινωνικής ανάπτυξης».

Γι’ αυτό που δεσμεύτηκε ήταν η προσπάθεια που θα καταβάλλει ο ίδιος προσωπικά για να συμβάλλει ώστε η θεσμική λειτουργία των κομμάτων και της κυβέρνησης να ανταποκρίνεται στην βούληση των πολιτών.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις θετικές παρεμβάσεις που έγιναν στον τομέα της διαφάνειας του δημόσιου βίου και στην πάταξη της ανεξέλεγκτης δημόσιας σπατάλης και συμπλήρωσε ότι υπάρχει δρόμος μπροστά μας για να διευρυνθεί το φάσμα των θετικών πρωτοβουλιών σε όλους τους τομείς.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την Κυριακή το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη με στελέχη του κόμματος από την περιοχή του δήμου Πέλλας με αντικείμενο της οργάνωση και παρουσία του κόμματος στο επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News