Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Διονύσης Σταμενίτης: «Ο Ν. Πέλλας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδείξουμε»

"Στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία"

Ο αν. τομεάρχης της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης κατέθεσε τις σκέψεις και τις προτάσεις του σε γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους.

«Η Ν.Δ. έχει στόχο την αυτοδυναμία γιατί θέλει να κυβερνήσει τη χώρα με λυμένα τα χέρια, όχι κάνοντας συμβιβασμούς σε κάθε βήμα. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αλλάξει τα πάντα και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν πατάει πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες ενός ετοιμόρροπου κυβερνητικού συνασπισμού. Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος και κυρίως δεν μπορούν να αλλάξουν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα. Ποτέ δεν έγιναν μεγάλες ανατροπές από εύθραυστες κυβερνήσεις συνεργασίας.» Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής τομεάρχης Δημοσίων Έργων της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης σε δημοσιογράφους του Νομού Πέλλας, σε γεύμα το οποίο παρέθεσε στο «Φιλίππειο» στα Γιαννιτσά.

«Ο Νομός Πέλλας έχει άξιους πολίτες, εργατικούς, με σημαντική προσφορά στον τόπο. Η περιοχή έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει όλοι μαζί να αναδείξουμε. Είναι μια απομονωμένη περιοχή, μία περιοχή που βρίσκεται σε τέλμα ,», σημείωσε, προσθέτοντας πως «στην προσπάθεια αναβάθμισης της Πέλλας να μπει στο προσκήνιο, όλοι πρέπει να συμμετέχουμε , σε αυτή την προσπάθεια θέλω και εγώ να συμμετέχω, σε αυτή την προσπάθεια θέλω και εγώ συνεισφέρω ως υποψήφιος βουλευτής εάν το επιλέξει η ΝΔ ή ως βουλευτής εάν το αποφασίσουν οι πολίτες , μπορούμε πολλά να καταφέρουμε , ο τόπος μας αξίζει».

«Ζούμε σήμερα σε μια τραγική οικονομική και κοινωνική κατάσταση, απόρροια της μείωσης των μισθών και συντάξεων, της επιβολής συνεχών φόρων και της έλλειψής ρευστότητας , ακολουθείται μία λάθος συνταγή η οποία οδηγεί σίγουρα στο τέλμα. Θα είναι παράλογο να ισχυρισθεί κάποιος ότι δεν φταίει κανένας, είναι σίγουρο όμως ότι όλοι δεν έχουν την ίδια ευθύνη αυτό που επιβάλλεται σήμερα είναι να ψάξουμε να βρούμε την διέξοδο από την κρίση. Πραγματικά, πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί γιατί έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονέκτημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμενίτης, αναφέροντας επίσης τη υπεύθυνη στάση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. τόσο στην καταψήφιση του πρώτου μνημονίου, όσο και στην δεύτερη επιλογή της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και αλλά και την υπερψήφισης της δανειακής σύμβασης η οποία διατήρησε την Ελλάδα τόσο στην ΕΕ αλλά και στο Ευρώ. «Ο Αντώνης Σαμαράς, με τις προτάσεις για την οικονομία στο “Ζάππειο Ι” και “Ζάππειο ΙΙ” έδειξε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος , διαφορετικός από την σημερινή ακολουθούμενη πολιτική, αυτός ο δρόμος την ανάπτυξης, του περιορισμού της κράτους και της σπατάλης του και της αξιοποίησης την ακίνητης περιουσίας . Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπήκε στο πειρασμό του λαϊκισμού, έβαλε πλάτη για το συμφέρον της χώρας», ανέφερε ο κ. Σταμενίτης, τονίζοντας πως «η Ν.Δ. έχει στόχο την αυτοδυναμία για να αλλάξει η Ελλάδα. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν έχουν φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Για το δικό του ενδιαφέρον όσον αφορά τη συμμετοχή του στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. είπε πως "θα ήθελα να είμαι υποψήφιος βουλευτής για να συμβάλλω και με τις δυνάμεις μου στην αλλαγή σελίδας της Πέλλας", ενώ κατέθεσε τις καινοτόμες συγκεκριμένες σκέψεις και προτάσεις του για την ανάπτυξη του Νομού, με κυρίαρχες θεματικές ενότητες την πλήρη αξιοποίηση του Αρχαιολογικού χώρου της Πέλλας, την ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Νομού από Έδεσσα μέχρι την Αλμωπία, την εκμετάλλευση και αξιοποίηση του νερού για την ανάπτυξη της γεωργίας και των βιολογικών καλλιεργειών στον Νομό, τη μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων. «Πρέπει όλοι οι κάτοικοι του Νομού Πέλλας να προχωρήσουμε ενωμένοι σε μια προσπάθεια για την ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουμε ώστε να προχωρήσουμε μπροστά».

Ακολούθησε χαλαρή συζήτηση με σειρά θεμάτων και επισημάνσεων μεταξύ του κ. Σταμενίτη και των δημοσιογράφων, τόσο για τον Νομό Πέλλας, όσο και κατ’ επέκταση για τη χώρα.

Οι δημοσιογράφοι ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον κ. Σταμενίτη, καθώς και την επίτευξη των στόχων που υπάρχουν για την ανάπτυξη που είναι το πρώτιστο στοιχείο για την Ελλάδα και την περιοχή μας σήμερα.
 

12 σχόλια:

  1. Ρε η ψήφος θα είναι λυτρωτική, όχι θεωρητική της εισαγωγής στην Κοσμοθεωρία της οικονομίας. Άμα μπουκάρει ο ληστής νυχτιάτικα στο σπίτι σου, δε θα τρέξεις να παραγγείλεις συναγερμό, θα αρπάξεις μια καρέκλα να τον διώξεις. Ότι βρεις δίπλα σου δηλαδή. Τσίπρα βρεις, Τσίπρα θ' αρπάξεις. Καμμένο βρεις, Καμμένο θα πιάσεις.Χρυσή Αυγή , Κ.Κ.Ε κλπ ότι βρείς. Άμα περιμένεις μέχρι να βρεις το ιδανικό υπερόπλο αντιμετώπισης μπουκαδόρων, δε θα σου αφήσει ούτε χαρτί για την τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ.
    Ε!!! ΡΕ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η Ν.Δ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φουμο θα φαει ειτε ειναι αυτος ειτε ο αλλος...

      Διαγραφή
  5. Είμαστε καμμένοι απο δαύτους και για αυτό θα ψηφίσουμε Καμμένο.Ούτε με νοιάζει ποιους θα χει υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1os kai me diafora tha einai Stamenitis giati i almopia ton exei epilexei anamesa sta alla lamogia ,
    Vrizete oso thelete mono kalo mporeite na tou kanete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλά 4.48 ακόμη δεν σου έστειλε αντίγραφο φορολογικής του δήλωσης ο Σταμενίτης;ένα αντίγραφο δήλωσης Φ.Π.Α; λάθος λάθος θα τον μαλώσω όταν έρθει από το χωριό!Γιατί σε κρατά σε τόση αγωνία; Μας έχεις πια κουράσει με αυτό το θέμα βρες κάτι άλλο να γράφεις γι'αυτόν έτσι για να τον διαφημίζεις περισσότερο.
    ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ....................

    Ζέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και συ Ζέφη, Εφη, Γεωργία κ.λ.π. πολύ εύκολα κουράζεσαι. Γιατί άραγε;

      Διαγραφή
  8. Γιατί εγώ δουλεύω και δεν κάθομαι σ΄ένα γραφείο απ΄όπου πληρώνομαι για να κατηγορώ άλλους.
    ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.............

    Ζέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά ρε παιδιά ο Αντωνίου που είναι; ποιον δηλαδή θα ψηφίσουμε τον Σταμενίτη; Δεν είμαστε με τα καλά μας!!!
    Να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξει τα επίχαιρα των πράξεων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News