Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τετ α τετ του Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγό του στο κελί

Επί 45 λεπτά, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου τα έλεγε

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής του στη φυλακή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε το πρώτο του... επισκεπτήριο. Και δεν ήταν άλλο από τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.

Επί 45 λεπτά, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου τα έλεγε, ίσως για το πως πέρασε ο Άκης την πρώτη του νύχτα στη φυλακή, ίσως και για την κατάθεση της κας Σταμάτη, η οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Εκτός από τη σύζυγό του, τον κ. Τσοχατζόπουλο επισκέφτηκαν και οι συνήγοροί του.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο για να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος. Εξηγήσεις έχει κληθεί να δώσει και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Πέρα από τη Βίκυ Σταμάτη, στον ανακριτή θα βρεθούν...

...κι άλλα μέλη της οικογένειάς της: ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, η θεία της Αικατερίνη Σταμάτη. Έχουν κληθεί επίσης να καταθέσουν η δικηγόρος Ταλίτα – Μαρία Τσεκούρα και οι Νικόλαος Γεωργουλάκης, Παντελής Ζαχαριάδης, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και Ευτύχιος Ατσοπαρδής.

Όλοι τους αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News