Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα Γιαννιτσά

Η λειτουργία του Παντοπωλείου για τους δικαιούχους θα αρχίσει την Μεγάλη Εβδομάδα

Την Κυριακή των Βαΐων στις 11.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ θα εγκαινιάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα Γιαννιτσά (Α΄ πάροδος Χατζηδημητρίου, έναντι ηρώου Χρ. Χατζηδημητρίου).

Ήδη η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τους υπευθύνους των Φιλοπτώχων όλων των Ενοριών των Γιαννιτσών προχώρησε στην κατάρτιση καταλόγου δικαιούχων, ενώ παρέπεμψε τις υπόλοιπες αιτήσεις σε επανεξέταση, ώστε να είναι δυνατή η ενσωμάτωσή τους σε περίπτωση αυξήσεως των δυνατοτήτων παροχών του Παντοπωλείου.

Ο αριθμός των δικαιούχων, οι οποίοι προκρίθηκαν λόγω αυξημένων αναγκών σε σχέση με τους άλλους αιτούντες, πλησιάζει...

...τους 150, ενώ το Παντοπωλείο υπολογίζεται ότι θα διαθέτει σε αυτούς μηνιαίως προϊόντα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ περίπου. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ενημέρωση των δικαιούχων, προκειμένου να αρχίσουν να προσέρχονται στον χώρο του Παντοπωλείου από την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του.

Η λειτουργία του Παντοπωλείου για τους δικαιούχους θα αρχίσει την Μεγάλη Εβδομάδα, από την Μ. Δευτέρα (9/4) έως και την Μ. Πέμπτη, κατά τις ώρες 09.30 έως 14.00.

 

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην εκκλησία για το τρομερό marketing που ασκεί. Ας βγάλουν όμως τις βρωμιές τους στη φόρα, να κλάψει κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον εξαιρετο Μητροπολιτη μας, στους περισσοτερους ιερεις, και στους πιστους των ενοριων, που ΑΘΟΡΥΒΑ δινουν ανασα σε πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγουρα ειναι κατι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Σάκη, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ας κάνουν κάτι παρόμοιο οι "καθαροί" και "αγνοί" που μένουν μακρυά από εκκλησιαστικές βρωμιές. Α ξέχασα, δε γίνεται, γιατί αυτοί κατήντησαν την χώρα μας έτσι ώστε να υπάρχει ανάγκη για κοινωνικά παντοπωλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News