Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Την Κυριακή το Ζάππειο - Οι πρώτες περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά

Αλλαγή στα σχέδια του Προέδρου της ΝΔ λόγω της απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης την Πέμπτη και την Παρασκευή

Την Κυριακή τελικά θα παρουσιάσει στο Ζάππειο τις προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τα ισοδύναμα μέτρα, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τις ιδιωτικοποιήσεις, την φοροδιαφυγή, αναπτυξιακά μέτρα και την μείωση των κρατικών δαπανών.

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινάει εξόρμηση στην περιφέρεια. Πρώτος σταθμός θα είναι την Παρασκευή τα Γιάννενα και στην συνέχεια η Άρτα που θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση. Το Σάββατο θα περιοδεύσει στην Θήβα. Την Κυριακή ενδέχεται να μιλήσει στο Μαρούσι αλλά ακόμα δεν έχει «κλείσει» η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Την ερχόμενη εβδομάδα...

...η ΝΔ και πάλι στο Ζάππειο θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος για την διακυβέρνηση της χώρας.

Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να έχει ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

---
Πηγή: Real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News