Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επιστολή διαμαρτυρί​ας του Δημάρχου Έδεσσας για τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας

"Θεωρώ ανεπίτρεπτο το γεγονός του αποκλεισμού και της απομόνωσης μας"

Σας αποστέλλουμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτριο Γιάννου, προς τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο, για τον αποκλεισμό της περιοχής μας από τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Παράκαμψη της Έδεσσας και του Ν. Πέλλας από τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

ειλικρινά λυπάμαι που αυτή τη χρονική περίοδο αναγκαζόμαστε να υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας, απέναντι σε πράξεις και γεγονότα που υποδηλώνουν την φανερή πλέον διάθεση της κεντρικής εξουσίας για τη συνεχή υποβάθμιση της περιοχής του Δήμου Έδεσσας και του Νομού Πέλλας.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα...

...ήρθε να προστεθεί και η απόφαση να μην περάσει, για πρώτη φορά, η Ολυμπιακή Φλόγα από την Έδεσσα και από το Νομό Πέλλας.

Σε μια τέτοια στιγμή, όπου η Ολυμπιακή Φλόγα αποτελεί σύμβολο ειρήνης, φιλίας και συναδέλφωσης των λαών, αλλά και του αγώνα του ανθρώπου για την επιτυχία και τη νίκη. Θεωρώ ανεπίτρεπτο το γεγονός του αποκλεισμού και της απομόνωσης μας.

Η αιτία που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι, ήταν άκρως προκλητική, αφού μας αγνοούν ως Νομό με πλούσια Ιστορική και Πολιτιστική Κληρονομιά, την ίδια στιγμή που η Φλόγα περνά από την γειτονική Ημαθία.

Είμαι υποχρεωμένος να καταδικάσω αυτή την απόφαση και να την καταγγείλω δημόσια, όπως και να διαμαρτυρηθώ σ’ αυτούς που, στοχευμένα πλέον, επιχειρούν την συστηματική μας υποβάθμιση.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας
Δημήτριος Γιάννου
 

1 σχόλιο:

  1. Mην φωναζετε δυνατα ο Δημαρχος Σταμκος κοιμαται
    μην τον ξυπνησουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News