Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μηλιάς απέκτησε το δικό του σπίτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 Για το χωριό ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε για πολλά χρόνια όνειρο

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή τα εγκαίνια του νέου χώρου που θα στεγάσει τον Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για το χωριό ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε για πολλά χρόνια όνειρο.

Ο Σύλλογος και ο πάτερ Αθανάσιος ευχαρίστησαν θερμά τους κατοίκους που με την αγάπη και την θελησή τους κατάφεραν να ολοκληρώσουν αυτόν τον χώρο. Επίσης ευχαρίστησαν τους τοπικούς φορείς που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή και καθώς και την Δικηγόρο Κατερίνα Τουφεγγοπούλου.
Όπως αναφέρθηκε, ο χώρος αυτός ήταν εδώ και πολλά χρόνια απαραίτητος για τις δράσεις του Συλλόγου και πλέον θα αποτελεί τον τόπο σηνάντησης για τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, η Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Δέσποινα Καλδερεμτζή, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, Αντιπρόεδρος των Λουτρών Πέτρος Τζέκος,  ο Πρόεδρος της Μηλιάς Χρήστος Μπαλέσης κ.α.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:










3 σχόλια:

  1. το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας καθώς και όλα τα μέλη μας,ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στο να γίνει το όνειρό μας αληθινό! ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το blog aridea news που κάλυψε το γεγονός. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΜΕ ΤΙΜΗ Μ.Π.Σ ΜΗΛΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΟΝΕΣ 5-10 ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ.ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτα αλλά εγώ βλέπω ότι ο δήμος κλείνει τ τρύπες σ δρόμους με χαλίκια,μήπως δεν δ έχει λεφτά και τ κάνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News