Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η πιο φανατική οπαδός του Μπρούνο Τσιρίλο

Μία φανατική οπαδός μόλις 15 μηνών

Στο γήπεδο μαζί με την κορούλα της βρέθηκε την Κυριακή η Έλενα Ασημακοπούλου. Η μικρή Μαρία - Ροζαρία που σε λίγες μέρες θα γίνει 16 μηνών βρέθηκε στις κερκίδες με την μαμά της και είδε τον μπαμπά της Μπρούνο Τσιρίλο εν δράσει.

Μαμά και κόρη πήγαν από νωρίς στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησαν τον αγώνα εμψυχώνοντας τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν άφησε την μικρούλα από την αγκαλιά της, ενώ, μετά το τέλος του ματς κατέβηκε στο γήπεδο και βρέθηκε κοντά στο σύζυγό της.

Δες φωτογραφίες:




Φωτογραφίες από το ΟΚ!
Tlife

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News