Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Β. Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου: "Θα είμαι δίπλα στον σύζυγό μου μέχρι το τέλος"

Δείτε το βίντεο

Η Βασιλική Σταμάτη, ή Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου όπως τη γνωρίζουμε όλοι βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι εδώ και λίγες μέρες στα χέρια της αστυνομίας εξαιτίας της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες.

Η σύζυγός του, όπως είναι φυσικό, τον στηρίζει στις δύσκολες αυτές στιγμές. To Star συνάντησε την κυρία Σταμάτη την ώρα που πήγε να πάρει το παιδί της.

Η ίδια ζήτησε να σεβαστούν το ανήλικο παιδί της οικογένειας ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον σύζυγό της. "Θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος", αρκέστηκε να πει. "Αφήστε μας στην ησυχία μας, σας παρακαλώ. Ο σύζυγός μου δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή", ζήτησε η ίδια.

Δες την δήλωση της Βίκυς Σταμάτη:


6 σχόλια:

  1. TO KAMARI MAS O ANDRAKLAS O GOHS O SASIALISTHS O IDEOLOGOS O KATAPRASINOS O KYNHGHMENOS O ASYMBIBASTOS O TERASTIOS SYNEXISTHS TOY ANDREA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraia twra na mas moirasei ola ta vaza kai ta khrophgia giati einai dika mas olaaaaaaa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΜΩΡΗ ΜΑΓΔΑΛΟ ΖΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΚΕΦΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ Μ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμάτη η Ελίτ ζωή σου βγάζει μάτι, πήρες τόν παππού σου Άκη και απέκτησες παιδάκι, μεγάλη συνδικαλίστρια, βάλε τα κηροπήγια εκεί που ξέρεις, 200 ζευγάρια παπούτσια και γόβες δέν φοράει καμιά νοινή θνητή σ' όλη της τη ζωή, ενώ εσύ έχεις το θράσσος να παριστάνεις την κυρία και την μάνα αθεόφοβη όλα εδώ πληρώνονται, νεόπλουτη με κλεμμένα χρήματα από τις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην φυλακη, στην φυλακη, να πας μαζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΡΕ ΤΣΟΚΑΡΟ, ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΗΣΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΑΣ ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΗΤΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑΣΤΕ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News