Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πρόσληψη ενός Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Αλμωπίας

Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 « Περί κυρώσεως του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007.

Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκ/νης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης»

Την με αρ. 55/74802/29.12.2010 ερμηνευτική εγκύκλιο του Τμήματος Προσωπικού ΟΤΑ της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ της Γεν.Δ/νσης Τοπ.Αυτ/σης του Υπουργείου Εσωτερικών,Αποκέντρωσης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης, όπου διευκρινίζεται ότι για την πρόσληψη ατόμων στις θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών δεν απαιτείται να προβλέπονται οι θέσεις αυτές στον ΟΕΥ των Δήμων γιατί συνιστώνται απευθείας από το νόμο.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

Την πλήρωση μιας [1] κενής οργανικής θέσης «Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Αλμωπίας» με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η επιλογή του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης θα γίνει από τον Δήμαρχο Αλμωπίας, οποίος είναι και το αρμόδιο όργανο για την πρόσληψη.

Για την πλήρωση της θέσης απαιτούνται τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, δηλαδή:

1.Να είναι Έλληνας πολίτης.

2.Προκειμένου περί ανδρών να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

3.Να μην έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχει τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση.

4.Να έχει πτυχίο Α.Ε.Ι. η Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

5.Να χειρίζεται άριστα Η/Υ.

6.Να έχει άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας [Proficiency].

7.Να έχει εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα αποβλήτων των εγκαταστάσεων και νερών των βοηθητικών παροχών, διαχείρισης στερεών αποβλήτων και εναλλακτικών μορφών ενέργειας [βιοκαύσιμα].

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβληθούν στο Δήμο Αλμωπίας μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης στην εφημερίδα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» Ν.Πέλλας ήτοι από 6/4/2012 μέχρι 15/4/2012.

Τα καθήκοντα του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης είναι:

1.Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωση σε θέματα πράσινης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ποιοτικό έλεγχο αποβλήτων των εγκαταστάσεων και νερών των βοηθητικών παροχών.

2.Επεξεργασία προτάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την υλοποίηση προγραμμάτων.

3.Συνεργασία με το Γραφείο Προγραμματισμού για την επεξεργασία εισηγήσεων και προτάσεων.

4.Συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες για θέματα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητάς του.

Η πρόσληψη και εργασιακή σύμβαση καθώς και οι αποδοχές αυτού που θα προσληφθεί διέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007,όπως αυτές ισχύουν σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2384350209 & 2384350211.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ
 

18 σχόλια:

  1. πλακα κανετε!!!!!!!!!!!! ηδη τον εχει παρει ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxaaxa giati den vazete kai fisiognomika xaraktiristika!!!!!doste merokamato se kanena paidi pou to xreiazete!!!xipnate!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ειναι ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σχετικά με την λειτουργία του Δήμου, ο προσανατολισμός μας είναι ξεκάθαρος: η διαφάνεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, δίχως χρονοτριβές και ταλαιπωρία. Η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε Δημόσιους χώρους, αλλά και η ανάρτηση όλων των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων και της Δημαρχιακής Επιτροπής στον αναβαθμισμένο διαδικτυακό τόπο του Δήμου, αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας. Με αυτόν τον τρόπο, η κριτική από τους πολίτες θα γίνεται άμεσα επί του παραγόμενου έργου, όπως εύκολα και άμεσα θα γίνονται οι προτάσεις και από μέρος των πολιτών της Αλμωπίας που βρίσκονται μακριά από τον τόπο μας, όπως οι φοιτητές μας και οι ετεροδημότες, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στις Λαϊκές Συνελεύσεις". AYTA ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΑΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;;;;;; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλη μια φωτογραφικη προκυριξη. ντροπη και αισχοσ πασοη. ο κοσμοσ θα σε κρινει και σενα οπωσ εκρινε τουσ προηγουμενουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος ειναι ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ?ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ...

    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΜΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ...

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΗ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΧΡΕΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΛΙΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε 7:53, αυτος να τα κανει τα χαρτια του οι αλλοι γιατι να τα κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ή ΕΝΑΝ ΕΔΕΣΣΑΙΟ Ή ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΟΤΗ Ή ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ Ή ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΔΑΙΟΤΗΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ε, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΑΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡA; ΕΤΣΙ ΓΙΑ NA ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ -ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...

    ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ...

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eimaste sigouroi oti i epilogi exei ginei h' leme malakies kai kakies metaxi mas; einai diastayromeno; pantos na min milame poli, sto telos mporei na ektethoume. prosoxi loipon, o kairos tha diksei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ 11:04 ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ? ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΗΤΑΝ Ή ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ... "ΑΔΕΡΦΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ, ΠΑΣΟΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΦΩ-ΤΟ ΓΡΑ-ΦΙ-Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. fotogfafikes prokirixeis xoris asep xoris axiokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΚΑΣ.
    ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια ελατε να οργανωθουμε να κανουμε μια ''προσληψη'' της προκοπης!

    *πληρωνε μλκ δημοτη και αλλον ενα τσαμπανταν μισθο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γουλη γουλη το προγουλη.... θα παχυνει κι αλλο το προγουλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News