Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Λίγα λόγια για τον Ηλία Θεοδωρίδη!

Το βιογραφικό του Ηλία Θεοδωρίδη

Ο Βουλευτής Ν. Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης, είναι εκ νέου υποψήφιος.

Γεννήθηκε στην Αγροσυκιά Πέλλας το 1955.

Είναι παντρεμένος με την Καρακώστα Καλλιρρόη και πατέρας δύο παιδιών, τον Γιάννη φοιτητή Αρχιτεκτονικής και τον Παύλο φοιτητή Ιατρικής.

Σπούδασε ιατρική στην Ιταλία στο πανεπιστήμιο " Λα Σαπιέντζα" της Ρώμης.

Εντάχθηκε ενεργά στο μεταδικτατορικό Ελληνικό Φοιτητικό κίνημα στην Ιταλία από το 1974 και στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα από την ίδρυση του.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1986 και ειδικεύτηκε στη καρδιολογία.

Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών και δραστηριοποιήθηκε στην επιτροπή Αλληλεγγύης προς τον Κουρδικό Λαό.

Πήρε μέρος στην ίδρυση του συλλόγου ειδικευόμενων Ιατρών Θεσσαλονίκης το 1991.

Ήταν μέλος της σύνταξης του περιοδικού "Κοινόν των Μακεδόνων.

Εργάζεται ως Ιατρός Καρδιολόγος στο Β' Νοσοκομείο Ι.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Το 1989 εκλέχθηκε μέλος...

...της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟΚ Πέλλας ως υπεύθυνος ιδεολογικού τομέα. Συμμετείχε στους αγώνες ηθικοπολιτικής αποκατάστασης του ΠΑ.ΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου το 89-93.

Το 1998 και 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα ισχυρή Ελλάδα Πολυκεντρική».

Το 2007 ήταν υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πέλλας.

Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 εκλέχτηκε Βουλευτής Ν. Πέλλας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Tην 13-02-2012 διαγράφηκε από την Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, μετά από καταψήφιση του νέου μνημονίου.

Την 26-03-2012 εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 

8 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
    ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές είναι ασυναρτησίες ανωνυμου εντολοδόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι έχουν επάγγελμα και είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους όπως ο Ηλίας, ο οποίος ασχολήθηκε για χρόνια με την πολιτική ερασιτεχνικά και μάλιστα έχει προσφέρει πολλά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους... ανεπάγγελτους, για τους οποίους η πολιτική αποτελεί το μόνο επάγγελμα και μάλιστα προσοδοφόρο. Ηλία συνέχισε, είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο θεοδωρίδης απέδειξε ότι έχει πολιτικό θάρρος και συνέπεια. Δεν τον ψηφίζω γιατί δεν ανήκω στο χώρο που πολιτεύεται αλλά του αξίζει να είναι στο κοινοβούλιο. Όχι όπως τους άλλους χειροκροτητές (τζάκρη γιουματζίδη φουντουκίδου) και κολοτούμπες (καρασμάνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ.Τ.Λ.. ΣΕ ΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΣΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΙΑΣΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ, Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΣΧΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ 5:46, ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ 2Ο ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο το πατριωτικο πασοκ και τον μιχαλη χαραλαμπιδη στους γιαλαντζι αριστερους του αργοσχολου κουβελη, ευγε ηλια εισαι σε πολυ καλο δρομο συντροφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News