Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ρομπέρτο Μπενίνι: Δεν χρωστάει η Ελλάδα στον κόσμο, ο κόσμος όλος χρωστάει στην Ελλάδα

Επίτιμος διδάκτωρ του Αριστοτελείου ο Ρομπέρτο Μπενίνι

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε χθες ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Roberto Benigni.

Ο Benigni αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και τιμήθηκε για την καλλιτεχνική προσφορά του τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Καταχειροκροτούμενος από τους φοιτητές ο αγαπημένος Ιταλός ηθοποιός ξεκίνησε την ομιλία του στα ελληνικά.

« Καλησπέρα! Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι ! Θέλω να σας φιλήσω όλους στο στόμα. Ευχαριστώ!»

Γνωστός για τον αυθορμητισμό του και την τρέλα του ανέβηκε και στην έδρα για να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο το κοινό.

Όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα ο Roberto Benigni είπε « Δεν χρωστάει η Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο, ο κόσμος όλος χρωστάει στην Ελλάδα»

Δείτε το βίντεο από την είσοδο του Roberto Benigni στην αίθουσα !



---
Πηγή: star

2 σχόλια:

  1. epitelous re paidia enas 3enos pou leei tin ali8eia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O εκρηκτικός και αυθόρμητος Μπενίνι εντυπωσίασε τούς φοιτητές μίλησε με λόγια που αγγίζουν τούς Έλληνες και δικαίως καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλους. Με τρέλα και κορδέλα ξεσήκωσε τους πάντες όπως εκείνος ξέρει αποδεικνύοντας γεγονότα που κι εμείς πρέπει να κατανοήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News