Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου - Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου

Επίθεση δέχθηκε ο Πέτρος Ευθυμίου από αγνώστους στο Μαρούσι.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια συνάντησης με κατοίκους της περιοχής σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου έγινε στόχος ομάδας νεαρών οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά ενώ τον απείλησαν και με προπηλακισμό.

Σύμφωνα με καταγγελία του κ. Ευθυμίου, οι άγνωστοι που του επιτέθηκαν, ανήκουν στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής και ενημέρωσε άμεσα για το περιστατικό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου:

«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.

Η θρασύτητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.

Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία.

Να αντισταθούμε όλοι μαζί!»
 

10 σχόλια:

  1. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΧΑΧΑΧΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΝΔΑ ΣΑΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑς ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ,30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παρακάναμε.Απο και περα η Χ.ΑΥΓΗ θα είναι στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπήρξα ποτέ ούτε χουντικός ούτε κομμουνιστής, όμως κάτι παλικάρια που μας κυβερνάνε τα τελευταία 40 κοντά χρόνια, με κάνανε και κομμουνιστή και χρυσαυγίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ....... ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ 5% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο δω και περα,θα της τρωνε κιολας τις φαπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 09:03 Ποιος του ορμηξε η χρυση αυγη???? Τελεια αυτους θα ψηφισω εκλεισε. Μπραβο παιδια αμα δειρετε κι αλλους απο τους κλεφτες θα σας ψηφισω με χερια και ποδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SOSTA PSIFIZOYME AYTOYS POU DERNOYN KAI KENE OTI VROYN ME ATOMA MESA STA KTHRIA .TH NA SAS PO.MPRAVOOOOOOOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ..ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ? ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ .ΣΑΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News