Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Διακρίσεις μαθητών του Λυκείου Εξαπλατάνου

Ανακοίνωση

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» συγχαίρουν τους κάτωθι μαθητές του σχολείου που διακρίθηκαν στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Πετρούπολης:

• Γαλανοπούλου Σοφία της Α΄ τάξης για τη βράβευσή της με το δεύτερο βραβείο διηγήματος για το διήγημά της «Ίσως σε μια άλλη ζωή»

• Εσιπέκογλου Πέτρο της Α΄ τάξης για τη βράβευσή του με τον τρίτο έπαινο ποίησης για το ποίημά του «Πατρίδα» και τους εύχονται καλή πρόοδο.

Για το Σύλλογο των Καθηγητών
Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Εξαπλατάνου
Θεοδωρίδης Δημήτριος

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα παιδια,και αυτο που κανουν, ειναι η ελπιδα για την σωτηρια της χωρας. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ...ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε παιδιά είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις το παλιό σου σχολείο να αποτελείται από τόσο καλό έμψυχο δυναμικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News