Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Έδεσσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

MAZIKH ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΚΚΕ στην ΕΔΕΣΣΑ – παρά τη βροχή - με ΟΜΙΛΗΤΗ το Μέλος του Πολ. Γραφείου της Κ.Ε. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ

Μεγάλη συγκέντρωση - με διπλάσια συμμετοχή από τις προηγούμενες εκλογές – πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην Πλατεία Ελευθερίας της Έδεσσας το Σάββατο 28 Απρίλη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το βροχή , που έπεφτε στη διάρκειά της. Τη χαρακτήριζε ζωντάνια με τα συνθήματα των συγκεντρωμένων, που ακούγονταν σε όλη τη διάρκειά της.

Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του Κόμματος ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. Προηγήθηκε χαιρετισμός από μεριάς των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στη Πέλλα από τον ΜΙΧΑΛΗ ΦΟΥΝΤΑΛΗ , ενώ παρουσιάστηκαν στην εξέδρα όλοι οι υποψήφιοι στο Νομό.

Στο χαιρετισμό του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ αναφέρθηκε...

...στην αρνητική κατάσταση , που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα και της Πέλλας , συνέπεια της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ . Κάλεσε τους πολίτες της Έδεσσας να ψηφίσουν με σιγουριά στις 6 Μάη το ΚΚΕ , γιατί ποτέ δεν τους κορόιδεψε , τους προειδο-ποίησε για τη «θύελλα που έρχεται» και στάθηκε πλάι τους στους καθημερινούς τους αγώνες . Έτσι θα είναι και μετά τις εκλογές , γιατί ο πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους αγρότες , τους μικροεπαγγελματίες θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές .

Ο κεντρικός ομιλητής ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ στάθηκε στην ανάγκη καταδίκης των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση υπηρετώντας τις επιταγές της ΕΕ , του ΔΝΤ & της τρόϊκας και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τα υπερκέρδη τους .

«Δεν φτάνει μόνο η καταδίκη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στην καπιταλιστική οικονομική κρίση . Χρειάζεται ο λαός να δώσει να μην ενδώσει στους εκβιασμούς & τα τρομοκρατικά διλήμματα στην πορεία προς τη κάλπη . Χρειάζεται να μη ξεγελαστεί από τα συνθήματα των διάφορων «αντιμνημονιακών» σχηματισμών , που επιδιώκουν τη διαχείριση της κρίσης εντός της ΕΕ και άρα ουσιαστικά καμιά αντίσταση στη δανειακή σύμβαση & το μνημόνιο .

Οι εκλογές της 6ης Μάη δεν θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας , των κομμένων μισθών & συντάξεων , αλλά μια νίκη του λαού μπορεί να δώσει την ελπίδα στη λύση τους . Από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια δυνατή λαϊκή συμμαχία , που θα παλέψει & θα αποκρούσει τα νέα προαποφασισμένα μέτρα που έρχονται τον Ιούνη» , τόνισε ο Κώστας Αβραμόπουλος .

«Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ σε ρήξη με την ΕΕ και τα μονοπώλια για μονομερή διαγραφή του χρέους , για να κοινωνικοποιηθεί ο πλούτος που παράγει ο λαός μας μπορεί & πρέπει να εκφραστεί με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Πέλλα» , έκλεισε την ομιλία του το μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος .

Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ
 

7 σχόλια:

  1. Οι χρεοκοπημενες ιδεολογιες του παραπετασματος που στερησαν την ζωη και την ελευθερια εκατομμυριων ανθρωπων και ματωσαν την ελλαδα μας, σαμποταρισαν το μικρασιατικο και προδωσαν το μακεδονικο σημερα αξιωνουν ψηφο απο το λαο που εκεινοι προδωσαν και ματωσαν δεκαδες φορες.ποτε ξανα!τα μνηματα στα χωρια μας ακομα γραφουν ποιος σκοτωσε τα παιδια,μας και τους πατεραδες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΚΚΕ. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ! ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥς ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MHPOS TO KKE ETAKSE ANEKSARTITH MAKEDONHA SAFTOUS POU HTANSTHN SHNKETROSH,GIAFTO HTA TOSH POLH,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHPOS TO KKE ETAKSE ANEXARTITH MAKEDONIA GIAFTO HXE TOSOUS POLOUS STHN SHNKENROSH,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ!!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ..ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ!
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙς ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!
    οι συγκεντρωσεισ του ΚΚΕ πλημυρίζουν με κοσμο που μπορει να μην συμφωνεί σε ολα μαζί μας αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνει γιατί πρεπει να γυρίσει την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ. ΝΔ και τα τσιράκια τους, και να παλέψει με τις ταξικες δυνάμεις ωστε να ξυμερώσουν καλύτερες ημέρες για τον λαό μας και ολους τους λαούς του κόσμου!! ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΚΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κκε το 45 έδιωξε τ γερμανούς αλλά οι υποδούλοι τ πασοκ κ τ νδ τους ξαναφέραν.ξύπνηστε ρε που θέλετε μια ζωή να σας καβάλανε άλλοι.ραγιαδες.ένα είναι τ κόμμα τ λαού κκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις κ κάτι αποτυχημένους πασοκους που δ έχουν τ θάρρος να πουν ότι πιάστηκαν κορόιδα τόσα χρόνια κ λένε θα ψηφίσουν μουσολίνι.σόρρυ χρυσή αυγή ήθελα να πω.μακάρι να τ κάνουν μπας κ διαλύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News