Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προτάσεις της Πόπης Φουντουκίδου για τη θεσμική θωράκιση της Πολιτικής Ζωής

Προτάσεις της Πόπης Φουντουκίδου

Η Πόπη Φουντουκίδου έχει προτείνει κατά το διάστημα που διετέλεσε Βουλευτής:

- Την κατάργηση της μίσθωσης των αυτοκινήτων της Βουλής

- Την μείωση του αριθμού των συνεργατών στα βουλευτικά γραφεία σε δύο

- Η βουλευτική αποζημίωση να είναι ανάλογη με...

...το εισόδημα που είχε ο Βουλευτής από το επάγγελμά του, προτού εκλεγεί και με ανώτατο όριο για όσους είχαν υψηλό εισόδημα

- Τη μείωση του αριθμού των Βουλευτών

- Την αλλαγή του νόμου «περί ευθύνης Υπουργών». Επιτέλους τέλος στο ειδικό καθεστώς

- Τη Δήμευση της περιουσίας όσων δημόσιων λειτουργών έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα

- Τη λειτουργία ενός και μόνο πολιτικού γραφείου της Βουλής σε κάθε νομό που θα εξυπηρετεί όλους τους τοπικούς φορείς, πολίτες και Βουλευτές.

Οι προτάσεις αυτές, που τότε ακούγονταν ως «καινοτόμες», τώρα αποτελούν απαίτηση της Κοινωνίας και προϋπόθεση για να εμπιστευθεί ο Έλληνες και πάλι την Πολιτική και τους Πολιτικούς.
 

3 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΛΕΩΩΩΩΩΩ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΈΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΠΟΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λάσπη επιστρέφει στους λασπολόγους πάντα. Υπάρχει κανείς που διαφωνεί ότι η Φουντουκίδου και ο Αχιλλέας ήταν επιστήμονες που δεν είχαν ανάγκη την πολιτική για να πλουτίσουν; Κ στην τελική ξέρει κανείς αν υπάρχει υποψήφιος που δηλώνει ότι ασκεί κάποιο επάγγελμα αλλά όλως τυχαίως δεν έχει αριθμό μητρώου στον επαγγελματικό του φορέα; Τέτοιους θέλετε; αυτό είναι το νέο ήθος της πολιτικής που θέλετε; μετά είστε άξιοι όσων σας συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News