Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρίκα Μητσοτάκη

Η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας πέρα από τα κινητικά που την καθήλωσαν σε αναπηρικό καροτσάκι

Σταθερά κρίσιμη παραμένει για δεύτερη μέρα η κατάσταση της υγείας της Μαρίκας Μητσοτάκη η οποία νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Η 82χρονη "αρχηγός" της οικογένειας Μητσοτάκη μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή όμως έως τώρα δεν εμφανίζει κάποια βελτίωση.

Η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας πέρα από τα κινητικά που την καθήλωσαν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στο πλευρό της είναι από το πρώτο λεπτό...


...ο συζυγό της και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και τα παιδιά της.

Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η κόρη της και πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη που δίνει τον εκλογικό αγώνα με το μυαλό της πάντα στη μητέρα της καθώς και ο γιος της, βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη αναφέρουν πως η Μαρίκα Μητσοτάκη δίνει και αυτή τη μάχη με πείσμα και παλικαρίσιο θάρρος.


---
Πηγή: NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News