Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αλλάζουν τα σχόλια στο Facebook

Δείτε τι αλλάζει

Μπορεί οι αλλαγές στα σχόλια να μην είναι μεγάλες όμως βελτιώνουν αρκετά τον τρόπο σχολιασμού στο Facebook.

Αρχικά, μία από τις αλλαγές είναι η προσθήκη permalinks σε όλα τα comments που γίνονται σε status, φωτογραφίες κλπ. Mε αυτό τον τρόπο κάθε σχόλιο έχει ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης ενώ παράλληλα θα έχει και το δικό του link για να μπορούν έτσι οι χρήστες να ανταλλάσσουν links με συγκεκριμένα σχόλια σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις πράγμα που μέχρι σήμερα ίσχυε μόνο για το status, το link ή τη φωτογραφία του χρήστη.

Επίσης ακόμα μία αλλαγή...

...που έγινε είναι η απευθείας εξαφάνιση των spam σχολίων και η εμφάνισή τους μόνο μετά από ενέργεια του διαχειριστή της σελίδας.

---
Πηγή: e-pcmag.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News