Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δραματική νύχτα στο Mega! Το κόψιμο εκπομπής και τα δάκρυα του παρουσιαστή!

Τον τελευταίο αγώνα Champions League προέβαλλε χθες το βράδυ το Μεγάλο Κανάλι που μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας, στέλνει την μπάλα στην... κερκίδα

Έντονα συγκινησιακό ήταν το κλίμα λίγο πριν το τέλος της τελευταίας εκπομπής.

"Σήμερα αποχαιρετούμε ένα πανάκριβο πρόγραμμα…μετά από 18 χρόνια!Του χρόνου δεν θα έχουμε Τσάμπιονς Λίγκ!" είπε ο οικοδεσπότης Γιώργος Θαναηλάκης!.

"Το κανάλι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη…όπως και οι μέτοχοι! Αν η Ελλάδα σηκωθεί όρθια και τα καταφέρει θα είμαστε και πάλι μαζί…!" είπε στη συνέχεια για να εξηγήσει στους τηλεθεατές τους λόγους που το πρόγραμμα διακόπτεται.


Στο τέλος προβλήθηκε ένα βίντεο που είχε επιμεληθεί ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με flash back από όλα αυτά τα χρόνια και με μουσική υπόκρουση τη "Ρόζα" του Μητροπάνου και το "Καληνύχτα" του Νταλάρα.

Ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και λύγισε μπροστά στις κάμερες.

Η κάμερα μεταφέρθηκε και στο κοντρόλ από όπου μίλησε και ο Νίκος Στραβελάκης ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ανάγκασε το σταθμό να εγκαταλείψει τα μεγάλο πρωτάθλημα.

 ---
Πηγή: radar

3 σχόλια:

  1. OYTE TA CHAMPION LEAGUE ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να κλείνουν ένα ένα τα μεγάφωνα τ εργολάβων

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΓΡΟΝΩΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News