Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Θα βάλει πωλητήριο σε παίκτες o ΠΑΟΚ

Θα βάλει πωλητήριο σε παίκτες o ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπαθεί να καλύψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές για τον Μάρτιο του 2012, προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.

Στο τελευταίο report η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε και για μετακυλήσεις υποθέσεων της που θα κρίνουν και την περαιτέρω βιωσιμότητά της.

Όταν, βέβαια, πρόκειται για βιωσιμότητα, προκύπτει θέμα ελλειμμάτων της ΠΑΕ που δεν μειώνονται, ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν και οι μετακυλήσεις υποθέσεων από τη μία σεζόν στην άλλη.

Το βασικότερο πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς χρειάζεται να βρει ποσό που ξεπερνάει τα 3,5 εκατ. ευρώ και να μειώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της, αφού για να τις μηδενίσει δεν υπάρχει περίπτωση.

Το ποσό αυτό απαιτείται μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε και τελειώνει η προθεσμία, άρα ακόμη και θέμα πώλησης να προκύπτει (που αλλού θα βρεθούν χρήματα) αυτή πρέπει να γίνει νωρίς. Γι' αυτό, άλλωστε, το συγκεκριμένο θέμα συζητιέται κάθε μέρα και πιο έντονα.

sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. Είμαι ΠΑΟΚ ρε αδέρφια, τελικά μήπως πρέπει να πουλήσουμε και το γήπεδο για να σηκώσουμε κεφάλι; Τόσα πολλά αρπακτικά υπάρχουν; πάρτε παιχταράδες από την επερχία σε λογικές τιμές με άριστες επιδόσεις, κάντε χρηστή υπεύθυνη διαχείρηση, διαφορετικά πουλήστε το μαγαζί, να ησυχάσουμε κι' εμείς οι ΠΑΟΚτζήδες φίλαθλοι φτάνει δέν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News