Σάββατο 28 Απριλίου 2012

People: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

Δείτε ποια είναι

Από το περιοδικό People χαρακτηρίζεται ως «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ» και είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Ο λόγος για την... 

Beyonce.

Η 30χρονη τραγουδίστρια Beyonce δήλωσε στο περιοδικό People ότι αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ μετά τη γέννηση της κόρης της, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.

Πέρυσι το People είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην Jennifer Lopez, ενώ το 2010 στην Julia Roberts.



E-Radio.gr Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News