Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ψηφίζουν και οι 17χρονοι

Θα πάει άραγε στις κάλπες η νέα γενιά που θα υποστεί περισσότερο απο όλους όσα ψηφιστήκανε με τα Μνημόνια;

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών στις εκλογές της 6 Μαΐου, έχουν αυτόματα δικαίωμα ψήφου όλοι οι γεννηθέντες του έτους 1994 ανεξάρτητα από την ημέρα και τον μηνά που γεννήθηκαν...

Ο νόμος Παυλόπουλου προβλέπει αυτό το δικαίωμα, το οποίο καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι πρέπει να κλειστεί το 18ο έτος της ηλικίας του πολίτη.

Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και...

...όλοι οι μαθητές Λυκείου που είναι στην τελευταία τάξη.

Όλοι αυτοί είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

 

5 σχόλια:

  1. tha psifisoume. den tha tous kanoume to xatiri na apexoume. oloi stis kalpes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μην ομιζετε κυριοι οτι θα παρετε την ψηφο μας για να μας κανετε χειροτερα. τωρα κυριοι ψηφιζουμε και μεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mhn afhsoume kai auth th fora na apoifasisoun alloi gia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός παιδιά πάρτε το μέλλον στα χέρια σας κάντε εσείς την διαφορά,δείξτε σε όλους πως είστε εδώ και έχετε δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω τι θα ψηφισω,παντως δεν προκειται να ψηφισω αυτα τα ρεμαλια που σε λιγα χρονια θα παιρνω 400 ευρω μισθο εξαιτιας τους...Ας ερθουν να μου ζητησουν την φηφο μου αν εχουν τοσο θρασος...Μπορει τα καινουργια προσωπα που διεκδικουν την ψηφο μας να ειναι τελειως διαφορετικοι απο τους προηγουμενους και να αξιζουν την ψηφο,απλα το θεμα ειναι οτι οι παραταξεις στις οποιες δινουν υποψηφιοτητα δεν αξιζουν τιποτα απολυτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News