Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

5ήμερη εκδρομή του ΚΑΠΗ Αλμωπίας

Δείτε το πρόγραμμα

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΜΥΚΗΝΕΣ - ΤΟΛΟ - ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ 

1η ΜΕΡΑ:
Αναχώρηση από Αριδαία στις 7 το πρωί και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό ( στο Μεσολόγγι ) φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας στο Τολό το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Επίδαυρο. Περιήγηση του αρχαιολογικού χώρου...

...και συνεχίζουμε για Μυκήνες .Ένας από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμια γνωστός ,σύμβολο της ηρωικής Ελλάδας είναι Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ακολουθεί Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ το ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο, ΟΙ ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ στο χώρο έξω από την Ακρόπολη. Επιστροφή στο Ναύπλιο. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το σπίτι του, το μνημείο των Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων φιλελλήνων. Στο Παλαμήδι θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης .Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτα στη αγορά .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα Ύδρα, Σπέτσες. Στην Ύδρα θα δούμε τα πέτρινα αρχοντικά του Κουντουριώτη, τα αρχοντικά του Μιαούλη, του Βούλγαρη του Κριεζή , το μοναστήρι της Κοίμησης της Θεοτόκου. Στις Σπέτσες θα δούμε την ιστορική πλατεία Ντάπια , το σπίτι του Χατζή- Γιάννη Μέξη, το σπίτι της Μπουμπουλίνας .Επιστροφή το απόγευμα στο Τολό. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ημερήσια εκδρομή στη Μ. Παναγίας Μαλεβής Σε απόσταση 44 χλμ. από την Τρίπολη και 5 χλμ. από τον Άγιο Πέτρο, στο δρόμο προς Άστρος βρίσκεται η γυναικεία Μονή της Παναγίας Μαλεβής. Είναι η πιο φημισμένη μονή της Κυνουρίας. Για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η οποία θεωρείται ότι είναι έργο του 1360, πλήθη προσκυνητών συρρέουν κάθε χρόνο για να την προσκυνήσουν. Η μονή είναι χτισμένη στις πλαγιές του Πάρνωνα και σε υψόμετρο 950 μ. περιβάλλεται από δάσος της σπάνιας και προστατευμένης ποικιλίας του δενδρόκεδρου. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα. Επιστροφή το απόγευμα στο Τολό. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές μας .Αναχώρηση για Αριδαία, και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή, άφιξη στη πόλη μας το βράδυ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Τολού, παρέχει διαμονή στα μεγάλα και άνετα δωμάτια του, τα οποία περιλαμβάνουν μπάνιο, μπαλκόνι με φανταστική θέα, τηλέφωνο, air condition, και πολλά άλλα κομφόρ.

Για κρατήσεις απαιτείται η ένδειξη της ταυτότητας μέλους του ΚΑΠΗ και και η καταβολή των 140 ευρώ(Διανυκτέρευση-ημιδιατροφή-ξεναγός). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για εγγραφές στα τηλέφωνα:
6932622757 Γενίτσαρη Χρυσαλίδα
6979495644 Καλδερεμτζή Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News