Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Άρθρο του Σταύρου Βαφειάδη για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 θα κληθούμε να δώσουμε την ψήφο μας και ουσιαστικά να διαμορφώσουμε το σκηνικό το οποίο θα επικρατήσει στη χώρα μας την επόμενη μέρα. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων και ο καθένας από εμάς αποδέχεται αυτά που τον εκφράζουν και ρίχνει στο καλάθι των αχρήστων αυτά που τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Πρωταγωνιστές αυτών των εκλογών είμαστε εμείς οι νέοι άνθρωποι που καλούμαστε να «φορτωθούμε» τα λάθη των προηγούμενων γενιών. Εμείς είμαστε αυτοί που θα διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα. Η αποχή μας από τις κάλπες, αν και συμφέρει κάποιους, δεν είναι λύση.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει επιτέλους...

...να υψώσουμε το ανάστημά μας και να ψηφίσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας εκφράζει περισσότερο και κυρίως αυτό που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο που ζούμε σήμερα.

Το τι θα επιλέξει ο καθένας από εμάς, είναι δικαίωμά του και αποτελεί προσωπική επιλογή. Αρκεί να μην αφήσουμε τους άλλους να επιλέξουν για εμάς.

Με το να λέμε μεγάλα λόγια και να κατηγορούμε τον έναν ή τον άλλον δεν καταφέρνουμε τίποτα.

Η ώρα για να εκφράσουμε αυτά που πιστεύουμε είναι μόνο η ώρα των εκλογών.

 

3 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζουμε για το συλλογικό συμφέρον και όχι για το προσωπικό. Τα κόμματα της μεταπολίτευσης τελείωσαν. Βγάζουμε τις ταμπέλες και κάνουμε ό,τι καλύτερο πιστεύει ο καθένας μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News