Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κάτω από τη βάση το 80% των γραπτών στη φυσική

Γονείς απειλούν με προσφυγή ακόμα και στο ΣτΕ


Κάτω από τη βάση έχει γράψει το 70 με 80% των υποψήφιων που εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής. Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φυλντήσης.

Σημείωσε ότι ο μέσος όρος των γραπτών είναι κάτω από τη βάση μεταξύ 6 ή 7 με άριστα το 20.

Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων...


...μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν- αποφάσισε τελικά να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 καθώς έκρινε ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος (Γ4) δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την πρώτη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών Φυσικής κατέδειξε ότι το 12% των υποψηφίων είχαν λύσει το επίμαχο ερώτημα Γ4.

---
Πηγή: newbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News