Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας από 9 σε 12 μήνες αμέσως μετά τις εκλογές

Σύμφωνα με την Real News

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχουν ήδη ενημερώσει για την επικείμενη αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες και την μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 12%.

Σύμφωνα με την Real News, νούμερο ένα στη λίστα των μέτρων που ο κ. Παπαδήμος υπενθύμισε ότι πρέπει να ληφθούν μετά τις εκλογές, είνια η περικοπή όλων των ειδικών μισθολογίων κατά τουλάχιστον 12%.

Αυτό περιλαμβάνει τα στελέχη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, με το κέρδος που θα προκύψει, να εκτιμάται γύρω στα 205 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται, ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα...

...δεν έχει δεσμευτεί ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι, για να μην ικανοποιήσει την απαίτηση της Τρόικας για νέες μειώσεις στους στρατιωτικούς, που ήταν από τις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων που υπέστησαν μειώσεις στις απολαβές τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αύξηση της θητείας θα ανακοινωθεί σύντομα μετά τις εκλογές, αν και εφόσον φυσικά υπάρξει κυβέρνηση σταθερή και δεν χρειαστεί να καταφύγουμε σε επαναληπτικές εκλογές.
 
---
Πηγή: news247.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News