Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Almopistas: «Βάλε ένα χεράκι για τον τόπο σου»

Δείτε τις φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η πρωτοβουλία των Αλμωπίστας για την επισκευή μικροπροβλημάτων της περιοχής μας.

Ένας ακόμη συμπολίτης μας απέδειξε ότι 5 λεπτά αρκούν για να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε τον τόπο μας!

Στις φωτογραφίες βλέπετε δύο κάδους απορριμμάτων που είναι λίγο παραμορφωμένοι με αποτέλεσμα να μη χωρούν τα μικρότερα καλάθια που διευκολύνουν τη χρήση τους. Έχουν λοιπόν σχεδόν αχρηστευτεί και παρουσιάζουν αυτή την άσχημη εικόνα εγκατάλειψης.

Χρειάστηκαν...

...5 λεπτά, ένα σφυρί και λίγη όρεξη, όχι βέβαια για να γίνουν θαύματα αλλά για να είναι οι κάδοι λειτουργικοί και να έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Βάλτε κι εσείς ένα χεράκι για τον τόπο μας και αποδείξτε ότι δε χρειάζονται χρήματα για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά μας. Στείλτε μας τις ιδέες σας για επισκευές που μπορούν να γίνουν ή τις φωτογραφίες από τις εργασίες σας στο almopistas@gmail.com. Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη εργασία θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!

3 σχόλια:

  1. Χάρη ζούμε για να σε ακούμε! Τώρα και για να σε καμαρώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε "Χ" που ζείς για ν' ακούς και να καμαρώνεις τον Χάρη, δεν χρειάζετε ν' αναφέρεις τίποτα, αλλά να συμμετέχεις κι' εσύ, δεν είναι κακό ούτε θα πάθεις κάτι επώδυνο.- Απεναντίας έτσι δείχνεις υπεροψία, μαγκιά, υποτιθέμενη ανωτερότητα και εξυπνάδα, όμως αυτό που έκανες δεν μπορεί να θεωρηθεί ευστροφία. Ίσως είναι γνώστός ή φίλος σου, αλλά η συμπεριφορά σου δεν χαρακτηρίζετε ευδόκιμη όταν αυτός επιτελεί κοινωνικό έργο κι' εσύ τον σχολιάζεις. Επιβράβευσέ τον όταν τον συναντήσεις και όχι με τέτοιο τρόπο μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διότι προφανώς παραμένεις αμμέτοχος και δείχνεις αδιαφορία...- Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη ζούμε για να σε ακούμε! Τώρα και για να σε καμαρώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News