Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Γενικός Επιθεωρητής Υγείας στο Aridaia News για το πόρισμα του Νοσοκομείου Έδεσσας

Ρεπορτάζ - Επιμέλεια: Σταύρος Βαφειάδης

Το Aridaia News στα πλαίσια του ρεπορτάζ συνάντησε τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Ν. Πέλλας στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποιεί σχετικά με το σκάνδαλο που έχει προκύψει στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Ο κ. Σαμπατακάκης τόνισε ότι προς το παρόν δεν είναι έτοιμο το πόρισμα και δεσμεύτηκε να το δώσει στη δημοσιότητα μόλις ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News έκανε την εξής δήλωση:

«Βρίσκομαι στο Ν. Πέλλας υπηρεσιακά. Επειδή έχει δημιουργηθεί αυτό το θέμα με το νοσοκομείο της Έδεσσας για κάποιο δικό μας πόρισμα έχω να πω τα εξής.

Η έρευνα από εμάς ξεκίνησε στο τέλος του 2009 και τελείωσε πριν λίγο καιρό, όμως μία οι εκλογές, μία το ότι έληξε η θητεία των επιθεωρητών και υπάρχει σε εξέλιξη διαγωνισμός που τρέχει καθυστερήσαμε. Το πόρισμα αυτό θα τελειώσει πάση θυσία.

Έχουν βγει κάποια στοιχεία τα οποία είναι γραμμένα σε ένα αρχείο και περιμένουμε. Έγιναν οι παρουσιάσεις από τους ανθρώπους οι οποίοι κατηγορήθηκαν για κάποιες ατασθαλίες χρημάτων και περιμένουμε να γυρίσουν οι επιθεωρητές να εξετάσουν αυτές τις απολογίες.

Το πόρισμα θα βγει με το 1.800.000 καταλογισμό. Αυτό είναι βέβαιο. Το δηλώνω κατηγορηματικά. Κακώς υπάρχουν κάποιοι εδώ πολιτικοί ή μη, που λένε ότι το κρύβουμε και κάνουν διάφορα σχόλια.

Προς το παρών δεν υπάρχει πόρισμα. Πριν το 2009 είχε βγάλει κάποιο πόρισμα το ΙΚΑ και είχαμε βγάλει και εμείς. Αυτά όμως ήταν βοηθητικά για να βγει το τελικό πόρισμα, το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα δοθεί στη δημοσιότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμπατακάκης έχει επισκεφτεί πάνω από 20 φορές το Νοσοκομείο. Επιπλέον οι επισκέψεις του στο Νομό μας είναι πολύ συχνές για ελέγχους σε φαρμακεία, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας. Όπως μας είπε, κάποια από τα Κέντρα Υγείας της Πέλλας είναι καλά, όμως υπάρχουν και κάποιες ελλείψεις τις οποίες έχει επισημάνει.

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ARIDAIANEWS. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ....ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΒΕΡΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα λαμόγια οι γιατροί...μονο το φακελακι μας σωζει , αλλιως παθαινεις, να τα βγάλετε όλα στον αέρα...να τα πείτε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpravo ston epithewrhth ygeias .eimouna sto nosokomeio ths edessas thn wra toy elenxoy.na pane filakh aftoi pou klevoun ta lefta twn asfalismenwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που τους βρισκεις ρε Βαφειαδη ,μπραβο κανεις ρεπορταζ, συνεχισε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News