Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Bild: Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Bild δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ», το οποίο αναφέρει:

«Δισεκατομμύρια ευρώ ζητάει από τη Γερμανία νεαρή Ελληνίδα, που μιλάει άπταιστα γερμανικά. Η Βίκυ Βουλβουκέλη, 29 ετών, του... κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ζητά από τη Γερμανία 70 δισ. ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις.  

Η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει:

“Οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα”.

Η Β. Βουλβουκέλη θέλει, στην περίπτωση συμμετοχής (του κόμματός της) σε κυβερνητικό σχήμα, να καταγραφεί το θέμα των αποζημιώσεων και στη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού».


«Στο μεταξύ, η Bundesbank ζήτησε να μην δοθούν μετά τις εκλογές άλλα χρήματα στην Αθήνα, εάν οι Έλληνες δεν τηρήσουν τους στόχους της λιτότητας. Από τις Βρυξέλλες ακούγεται ότι η ομάδα εργασίας των χωρών της ευρωζώνης ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών να επεξεργαστούν εθνικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος της Bild...

greece-salonika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News