Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τα νεύρα της Τρέμη γιατί τη διέκοψε ο Πρετεντέρης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την απότομη αντίδραση της παρουσιάστριας!

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα, τον λόγο μέσα στο στούντιο του μεγάλου καναλιού πήρε η Όλγα Τρέμη για συνεχίσει τη μετάδοση των εθνικών εκλογών, όμως ξαφνικά τη διέκοψε ο Γιάννης Πρετεντέρης για να δώσει "πάσα" στον Ηλία Νικολακόπουλο. 

Αυτό άναψε τα αίματα ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους και ο διάλογος μεταξύ τους ήταν ένοτονος! Ειδικά από τη μεριά της Όλγας Τρέμη...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




---
Πηγή: zappit

2 σχόλια:

  1. Amazoooooona mou,den pirazi!!!....exase to komma sou kai stenaxorethikes e ??? Kai pou sai akoma!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
      το φυσάει και δεν κρυώνει η κυρία!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News