Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: "Με την Ελλάδα δεν παίζουμε"

"Με την Ελλάδα δεν παίζουμε"

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς μιλώντας στην εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ στο ΣΕΦ.

Με τις προτάσεις του θα οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρώπης. Είναι μια τυφλή πορεία σε μια ανεξέλεγκτη καταστροφή είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει τη χώρας στην χρεοκοπία, «παίζει και μπλοφάρει με τη τύχη της χώρας. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή. Δεν θέλουν αν αφήσουν τίποτα όρθιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Α. Σαμαράς εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση εναντίον του Α.Τσίπρα για τις θέσεις του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης: «χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους λαθρομετανάστες, στηρίζουν το παρεμπόριο, θέλουν να αφοπλίσουν την αστυνομία και να μην υπάρχει στρατός» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ποντάρει στην απελπισία του κόσμου και έχει ως όπλο το ψέμα. Στόχος τους είναι να οδηγήσουν τη χώρα στη δραχμή, ανέφερε.

Επικριτικός ήταν ο Α. Σαμαράς και για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Φρανσουά Ολάντ στην πρόσφατη επίσκεψη του στη Γαλλία.

Δείτε τα βίντεο:







---
Πηγή: Real.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΔκια ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΔΕΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνης Σαμαράς: "Με την Ελλάδα δεν παίζουμε"
    Σχόλιο πρώην νεοδημοκράτη ( μέχρι να φύγει αυτός): Με το πουλί μας ίσως; Παίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΤΟΥ ΔΟΝ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News