Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης

Η δήλωση του δικηγόρου του

«Αθώος» δηλώνει μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Κώστας Βαξεβάνης.

Η δήλωση του κυρίου Δημητρακόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κος Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Γιάννη Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον, ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός στα απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα, τα οποία λαμβάνει από αγνώστους.

Η ανωτέρω ανυπόστατη και ψευδής καταγγελία...

...αποτέλεσε την αφορμή, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και να συλληφθεί.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι κίνδυνος υπάρχει για την ελευθεροτυπία, όταν συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι ως δήθεν ηθικοί αυτουργοί ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News