Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά

"Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς"

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Α. Σαμαρά:

"Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν.

Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ή την επαναδιαπραγμάτευση, όταν την ίδια στιγμή θέλει την απρόσκοπτη εφαρμογή του μνημονίου 2, που σημαίνει...

...νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, εκτίναξη της ανεργίας και νέα λουκέτα στην αγορά.

Η κρίση στην Ευρώπη για να ξεπερασθεί απαιτεί μια νέα στρατηγική που θα ανατρέπει τις νεοφιλελεύθερες αντικοινωνικές πολιτικές και την τραπεζοκρατία.

Το αποφασιστικό βήμα που έγινε στις 6 Μάη μπορεί να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου με την πλήρη ανατροπή του μνημονίου και του φαύλου εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αλλαγής συνολικά στην Ευρώπη".

3 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτέρι μου ακάματο που όπου δεις ΣΥΡΙΖΑ βγάζεις φλύκταινες, να σε βοηθήσω. Μη μπερδέυεις τη συμπτωματολογία με το νόσημα. Οιφλύκταινές σου δεν οφέιλονται στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο IQ σου. Όλοι οι Neanderthals βγάζανε από τη Μέση και Χαμηλότερη Παλαιολιθική ως την Πλειστόκαινο εποχή χωρίς βέβαια να τους είναι γνωστός ο ΣΥΡΙΖΑ. Άκου λοιπόν, Ελληναρά μου,και τι άλλο σκοπεύουν αυτοί οι παλιοσυριζαίοι σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες.
      1. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέψει την πολυγαμία.
      2. Ο ΣΥΡΙΣΑ θα εφαρμόσει την «σαρία».
      3. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναστείλει την εφαρμογή των νόμων του Κέπλερ και αναρχία θα επικρατήσει στο ηλιακό σύστημα.
      4. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πενθήμερο στους παπάδες. Πώς θα γίνονται οι λειτουργίες τις Κυριακές;
      5. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαγορεύσει το διαζύγιο.
      6. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαγορεύσει την ψυχανάλυση.
      7. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει την φωνητική ορθογραφία.
      8. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την άλγεβρα του Boole. Δεν θα υπάρχει λογική στον κόσμο. Δεν θα δουλεύουν οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα.
      Ξεφτέρι μου, ελληναρά μου. Ενημέρωσε σε παρακαλώ σχετικά και τους υπόλοιπους Neanderthals στη σπηλιά.
      Για τις άγνωστες λέξεις που συναντάς στο κείμενο ρώτα τον πρώτο Homo sapiens που θα βρεις μπροστά σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News