Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: "Ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη"

"Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της χώρας"

Στα 27ο 30ο Δημ. Σχολεία της Κυψέλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11 το πρωί.

"Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της χώρας. Μετά από δυόμιση χρόνια βαρβαρότητας επιστέφει η Δημοκρατία. Ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη ότι δεν χωρά στην ευρωπαϊκή πορεία η βαρβαρότητα των μνημονίων" δήλωσε εξερχόμενος.

Κατά την είσοδο και την έξοδο...

...του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, οπαδοί του κόμματος που ήταν συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα "ήρθε η ώρα της Αριστεράς".
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News