Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εκλογικό θρίλερ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Δύο δημοσκοπήσεις, δύο νικητές

Αντικρουόμενα αποτελέσματα για το προβάδισμα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν δυο νέες δημοσκοπήσεις.

Στη δημοσκόπηση της VPRC για τον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ», ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, η ΝΔ 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, με το ίδιο ποσοστό η ΔΗΜΑΡ, 5,5% η Χρυσή Αυγή, 5% το ΚΚΕ και στο όριο του 3% η Δημιουργία Ξανά-Δράση, των Θάνου Τζήμερου και Στέφανου Μάνου. Με 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι, 1% ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με 0,5% ο ΛΑΟΣ, μένουν εκτός Βουλής.

Ωστόσο η εικόνα στην παράσταση νίκης είναι διαφορετική, καθώς...

...η ΝΔ προηγείται με 35,4% έναντι 27,2% του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλη δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την free press εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ», η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ο ΛΑΟΣ 0,8%, η Δημιουργία Ξανά 2,4%, ενώ το 1,7% επιλέγει άλλο κόμμα. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 13,1%, ενώ στο 1,5% είναι το λευκό ή άκυρο.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 60,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 35,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News