Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κυριάκος Βελόπουλος

Σύμφωνα με δική του δήλωση

Μία δήλωση με την οποία λύνει αρκετές απορίες ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ ο οποίος προσχώρησε της ΝΔ, μιλώντας στο thestival.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Εφυγα από τον ΛΑΟΣ όχι για να γίνω βουλευτής, όπως μου καταλόγισαν κάποιοι, αλλά για συνειδησιακούς λόγους".

2 σχόλια:

  1. Οι 400 χιλ. ευρώ αφήνουν εκτός Βουλής τον Βελόπουλο και όχι οι συνειδησιακοί του λόγοι....

    ο Σαμαράς τον πήρε αλλά στο τέλος δεν τον έβαλε υποψήφιο. Σήμερα του το ανακοίνωσαν επίσημα και βγήκε ο ίδιος και το δήλωσε πως δεν θέλει να είναι υποψήφιος. Ο λόγος;
    ο Βελόπουλος που τώρα δεν έχει ασυλία έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για τα....

    400 χιλιάρικα που έβγαλε στο εξωτερικό και δεν δικαιολογούνται στο πόθεν έσχες του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βελόπουλε συνηδησιακά δέν πείθεις κανέναν. Είσαι ιστορία για αγρίους και φίδια, Πατριώτη συνέλληνα της αρπαχτής, ιδεολόγε της απογοήτευσης οι πράξεις σου σε βάζουν στο περιθώριο τα λόγια σου είναι περιτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News