Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διχασμένη η Αλμωπία για το θέμα των ταξι - Ψηφοφορία των ταξιτζήδων για τις έδρες

Θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα συγχωνευτούν όλες οι έδρες ταξί σε μία ή αν θα συνεχίσουμε ως έχει

Κόντρα με φόντο τα ταξί ξέσπασε χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος, θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα συγχωνευτούν όλες οι έδρες ταξί σε μία ή αν θα συνεχίσουμε ως έχει.

Μέλη της πλειοψηφίας, όπως ο Γιώργος Τραπεζανίδης εξέφρασαν την άποψη ότι θα πρέπει να παραμείνουν οι έδρες με τη σημερινή τους μορφή για να μην υπάρξει υποβιβασμός των χωριών.

Αντίθετος σε αυτή την πρόταση εμφανίστηκε ο Πέτρος Ζέρζης ο οποίος τόνισε ότι...

...πρέπει σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Καλλικράτης να πάμε σε μία έδρα. Όπως είπε ο κ Ζέρζης, έτσι θα έχουμε όφελος για το επιβατικό κοινό μιας και θα ισχύει μια κοινή ταρίφα.

Με την άποψη της μίας έδρας συμφώνησε και ο Χρήστος Μπίνος.

Οι ιδιοκτήτες ταξί εμφανίστηκαν διχασμένοι, με αυτούς του Εξαπλατάνου να ζητούν μία έδρα και της Αριδαίας δύο έδρες.

Μετά από αρκετή ώρα διαπληκτισμών αποφασίστηκε -μετά από σχετική πρόταση του Χρήστου Μπίνου- να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία των ταξιτζήδων την Παρασκευή.

7 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ [ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ] ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑ, [ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ], Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ.σταυρακι βαφειαδη αυτη ειναι η αντικειμενικη αληθεια και αυτη να υποστηριζεις. ενας ταξιτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συναδελφε , πες ομως οτι η δημ.αρχη ειχε και μαλιστα επεμενε σε σημειου παρεξηγησης τη δικη της θεση . η αντιπολιτευση ζητουσε να ψηφισουν . παρατραβηξε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΠΙΝΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΕΡΖΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΑΞΙ , ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ , ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ...ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΠΑΙΖΟΥΝ... ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙΣ... ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι ρε παιδια ή σε ψηφοφορια οδηγουν τους ενδιαφερομενους για ενα θεμα , ή σηκωνουν τα χερια ψηλα ( κατα Ταγκαλιδη τουλαχιστον )... Αποψη δικη τους ΠΟΤΕ δεν εχουν ; Να δουμε ποτε θα σηκωσουν...τα ποδια ψηλα ! Θα γελαει ο καθε πικραμενος μαζι με το παρδαλο κατσικι... Κατα τα αλλα Δημαρχε ο Φουχτελ σου ελειπε ή σε μαρανε...διαλεξε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ ΟΛΑ ΨΗΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ Θ-Ε-Λ-Η-Σ-Η. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ταξιτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχουν θεληση ή θελουν να βγαλουν κανα δυο νεες αδειες και να τις μοιρασουν στα δικα τους παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News