Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος: "Ερχόμαστε..."

Διάγγελμα μίσους από τον ΓΓ της Χρυσής Αυγής

«Η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή» προειδοποίησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μια έκρηξη οργής.

«Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή» είπε αρχικά ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην πρώτη αντίδραση μετά τα exit poll που δίνουν στο κόμμα του ποσοστό έως 7% και 15 έως 21 έδρες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή «γυρίζοντας τις πλάτες στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων που μας λασπολόγησαν και μας συκοφάντησαν με τον χειρότερο τρόπο. Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε», είπε σε εντονότατο ύφος.

Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλοντας, όπως είπε...

...«έναν από τους κατεξοχήν συκοφάντες μας, που μίλησε για πατριωτισμό όταν έχει υπηρετήσει 3 μήνες στο ναυτικό, που έλεγε ότι δε θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα λέει ναι στη συνεργασία».
 

«Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται και η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, χωρίς τη δουλεία του μνημονίου, χωρίς την κοινωνική ζούγκλα που έχουν φέρει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας», είπε.

«Ένα θα σας πω: Veni, Vidi, Vici! Που σημαίνει: με λασπολογήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Αυτός ο αγώνα θα συνεχιστεί. Αφιερώνω τη νίκησε όλα τα λεβεντόπαιδα με τη μαύρη μπλούζα και τα χρυσά γράμματα. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Ντροπή στους συκοφάντες μας».

23 σχόλια:

  1. ολοι ορθιοι λαμογια δημοσιογραφοι!!!!! χρυση αυγη ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Terma i "Dimokratia" sas !!! Kairos na idrosi ligo o kolos sas lamogia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To μίσος πού το είδατε;; Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος. Τάβαλε με τους καλοπληρωμένους, κατ' άλλα αριστερούς δημοσιογράφους και ζήτησε σεβασμό. Δεν τον δίνεις; Μπορείς να αποχωρήσεις! Τέρμα στον αριστερό φασισμό. Καιρός να ακουστούν κι άλλες φωνές στην βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΞΥΔΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΣΤΑΙ Η ΤΡΕΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝΕ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala ta eipe mpravo tou !!!!!
    ftanei pia me tous dhthen kai toys kathosprepei pou katestrepsan thn xwra me to kyrile fagopoti tous!!!! ntropoi se olous tous neous pou pshfisan ND KAI PASOK NTROPH SAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη σε οσους ψηφησαν χρυση αυγη.Ειναι ναζιστικο κομμα.θελουν να σκοτωσουν τους λαθρομεταναστες οχι να τους διωξουν.Ντροπη σε οσουσ το ψηφησαν..........Αυτοι θα μας κατασρεψουν ολοκληρωτικα.Καποτε καποιοι ανθρωποι προσπαθησαν να διωξουν τουα ναζιστες και γι αυτο εριξαν αιμα και τωρα η Ελληνες ψηφησουν χρυση αυγη;;;;;Ακομα και οι Γερμανοι απορουν.Ενα εχω να πω αφου τους βαλαμε στην βουλη η χωρα μας δεν προκειται να ξανα γινει οπως ηταν.Μαλλον τα λογια ειναι περιτα αν καποιοι δεν καταλαβαινουν θα το καταλαβουν με τα χρονια και με τις πραξεις που θα κανει η χρυση αυγη.Λυπαμαι πολυ για την Ελλαδα που προκειται να ερθει,λυπαμαι για τους Ελληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσβολή στην ιστορία της Ελλάδας και στην ανθρώπινη νοημοσύνη οι ψήφοι στη Χρυσή Αυγή. Ντροπή σας! Αλλα μη νομιζετε οτι η ηλιθιότητά σας θα περάσει, πέρασαν αυτοί οι καιροί! Α Ι Σ Χ Ο Σ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΚΗΦΗΝΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ? Η ΧΡΥΣΥ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χρυση αυγη ειναι ενα ναζιστικο κομμα...Αυτο το ξερουν ολοι...Τωρα πως σε ενα κρατος που στον καιρο της κατοχης οι Γερμανοι δολοφονουσαν κοσμο,ειχαν καταληστεψει την μιση Ελλαδα και ειχαν καψει την αλλη μιση,γινεται να υπαρχουν ανθρωποι που ψηφισαν ολα αυτα τα ρεμαλια δεν μπορω να το καταλαβω...Αυτος ειναι ο πολιτισμος και η μορφωση που εχουν οσοι τους ψηφησαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ...

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ, ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ....
      Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΓΕΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
      ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ....ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ..

      Διαγραφή
  11. Αν δεχτουμε οτι ζουμε σε ενα δημοκρατικο κρατος , τοτε δεν καταλαβενω το γιατι πειραξε το ποσοστο που πηρε η Χ.Α. Το ποσοστο αυτο ειναι ενα ποσοστο θυμου και αντιδρασης προς τα δυο μεγαλα (πρωην)κομματα που απο την μεταπολητευση και μετα εχουν καταστρευση την χωρα .Μηπως τελικα χρειαζετε και μια Χ.Α για να κρατουνται οι ισοροποιες? Αληθεια αν αντι για την Χ.Α αυτα τα ποσοστα τα ειχε παρει ενα ακρο αριστερο κομα τοτε τι αντιδρασεις θα υπηρχαν ,αν υπυρχαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ???? ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!! ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ!! Η ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Χ.Α ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΛΑΝΑΡΧΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΝΗ ΝΕΟΝΑΖΙ..
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ..
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΑΕ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ..

    ΛΑΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ..
    ΛΑΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..
    ΛΑΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ..
    ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..
    ΛΑΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ..ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ..
    ΛΑΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..
      ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..

      Διαγραφή
  14. ελάτε ρε καραγκιόζηδες...με την ίδια φόρα πίσω θα φύγετε...χαρείτε τώρα γιατί οι κρεμαλες δεν αργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ntroph se osous psifisan autous tous dh8en an8ropous egw 8a tous pw kalikatzarous!ntroph kai pali ntroph osos 8umo kai na eixe mesa tou o poliths kai egw anergos eimai kai egw 23 etwn eimai allapote autous pote!!!zoun se allh xwra zoun se allo etos!!!pote!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Χ.Α ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ..ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ..ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΑΠΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕΤΟ!!ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΛΑΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ!!!! ΖΗΤΩ Ο ΑΚΗΣ!!!! ΖΗΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!! ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!! Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!!! ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ...Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ..ΙΔΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ...
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑΞΙΚΑ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News