Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Την Δευτέρα οι "γαλάζιες" λίστες - Στην Πέλλα ο Αντώνης Σαμαράς

Επίσκεψη Σαμαρά στο Ν. Πέλλας

Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι λίστες με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα οποία θα έχουν προστεθεί στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ίσως του ΛΑΟΣ.

Την Πέμπτη θα δοθεί στην δημοσιότητα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε επίπεδο Πέλλας, η μόνη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στη «γαλάζια» λίστα θα είναι η αντικατάσταση της Άννας Βαμβάκη –η οποία παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους- από την Δημοτική Σύμβουλο Αλμωπίας Μαρτίνα Ζιάκα.

Μέσα στην εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του προεκλογικές περιοδείες ενόψει των εκλογών, μέσα στις οποίες θα περιλαμβάνεται και ο Ν. Πέλλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει ένα πέρασμα από ολόκληρο το Νομό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μια στάση στους Προμάχους Αλμωπίας, στους οποίους θέλει να δημιουργήσει συσπείρωση.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν και τα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ. Το σύνθημα «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» αποτελεί πλέον παρελθόν...

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ.;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ;
    ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ, ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση στην πρώτη ερώτηση: Από πάντα. Η Βαμβάκη από το 2003

      Διαγραφή
  2. EISAI VLAKAS .O ANDRAS THS POY HTANE.VGENEIS LES MIA MAL...A APLWS GIA NA GRAPSEIS KATI.KAI H NEA DHMOKRATIA DEN EINAI STHN RHGILHS VLAKA E VLAKA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΒΛΑΚΑΣ Ο 12.25 ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News