Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Όργιο φημών για ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα

Kατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, με αφορμή τη δημοσίευση exit polls από δύο blogs, καθώς κάτι τέτοιο είναι παράνομο

Ένα όργιο φημών κατακλύζει μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα σίριαλ ψιθύρων, το οποίο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε δεύτερο κόμμα από τα exit polls που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και να γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος με το ΠΑΣΟΚ.

Η φημολογία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και εύλογα μπορεί κάποιος να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι κάποια άγνωστα κέντρα προσπαθούν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Ήδη, κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, με αφορμή τη δημοσίευση exit polls από δύο blogs, καθώς κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Η φημολογία είναι σαφές ότι έχει επηρεάσει το κλίμα στην Ιπποκράτους και δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, όπου ψήφισε, συγκάλεσε...

...σύσκεψη με επιτελικά στελέχη στην Ιπποκράτους.

Προφανώς, πρόκειται για μια τελευταία προσπάθεια κινητοποίησης ψηφοφόρων πριν κλείσουν οι κάλπες...

---
Πηγή: protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News