Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για το "Μικρό υδροηλεκτρικό έργο"

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι υποβλήθηκε για με το υπ. αρ.1500/12-04-2012 έγγραφο της Α.Δ. Μ-Θ. /Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κ.Μ./Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού για γνωμοδότηση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εγκατάστασης και λειτουργίας του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από μικρό υδροηλεκτρικό έργο ισχύος 1,136MW της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε. που θα εγκατασταθεί επί του ρέματος Καθαρού,στο Τ.Δ. Εξαπλατάνου, του Δήμου Αλμωπίας, Π.Ε. Πέλλας, Π.Κ.Μ., και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή φορέα από 3-05-2012 μέχρι και 3-06-2012 να λάβει γνώση επί του περιεχομένου του φακέλου της ΜΠΕ και να διατυπώσει γραπτά τη γνώμη του και τις προτάσεις του, όσο το δυνατό πιο τεκμηριωμένες.

Φορέας υλοποίησης: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν...

...να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Τμήμα Συλλογικών Οργάνων Π.Σ.-Κ.Μ.,Βασ. Όλγας 198, τηλ. 2313319787 και στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Πέλλας τηλ.: 2381351263.
 

3 σχόλια:

  1. συγκεριμένα ανταποδοτικά ωφέλη στην τοπική κοινωνία υπάρχουν? πρέπει η Αλμωπία να μετατρέψει την ενεργειακή δυναμική της σε μετρήσιμο προιόν και συγκριτικά ελεγμένο ως αξία διαφοροποιός από άλλα μέρη.όχι απλά έχουμε πολλά εργα ΑΠΕ, αλλά νούμερο δημόσιου ώφελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια τώρα πιστεύω ότι πάνω από το 99% το εκμεταλλεύονται ιδιώτες και μόνο και δεν υπάρχει κανένα δημόσιο όφελος και να φανταστείτε ότι η Αλμωπία είναι πρώτη σε ΑΠΕ υδροηλεκτρικών αναλογικά σε ολόκληρη τη χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o δημαρχος και το δημοτικο συμβουλιο να πουν πρωτα την γνωμη τους και μετα να ζητησουν και την γνωμη των πολιτων!!!
    αλλα τι να λεμε τετοιους νομους φτιαξανε οι πολιτικοι για να εχουν ησυχο το κεφαλι τους και να βγαινουν και να λενε ΜΑΖΙ τα φαγαΝΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News